Val de noi proteste în România. Autoritățile au făcut anunțul: „Cei care au instigat la violenţă trebuie să plătească”

[ad_1]

Pentru a doua seară consecutiv, mai mulți români au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor Sars-Cov-2. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a mărturisit că persoanele care instigă la violență vor plăti.


In articol:


Protestele au continuat și noaptea trecută în București, dar și în alte orașe din România. Oamenii nemulțumiți și-au strigat drepturile și au menționat că vor libertate. Prefectul Capitalei Alin Stoica a declarat că după episoadele de violență care au avut loc în centrul Bucureştiului la finalul manifestaţiei împotriva restricţiilor cineva va plăti.

Stoica a transmis că orice individ care va instiga la violenţă, la nerespectarea măsurilor punând în pericol sănătatea românilor, cei care instigă la violență împotriva organelor de ordine ale statului vor fi sancționați.

Citeste si: Proteste violente în stradă. Un tânăr a fost grav rănit

Prefectul Capitalei- anunț pentru protestatari

Prefectul Alin Stoica a anunțat că acele persoane cărora le păsa mai mult de promovarea propriei imagini decât de interesul general al românilor şi al statului nu sunt patrioţi.

Citeste si: Expert în politici de sănătate: ”Vom avea un val patru”. Când vom scăpa de restricții și de purtatul măștii

„Cei care au instigat la violenţă trebuie să plătească. Cei care instigă la nerespectarea măsurilor punând în pericol sănătatea românilor, cei care instigă la violentă impotria organelor de ordine ale statului, cei cărora le păsa mai mult de promovarea propriei imagini decât de interesul general al românilor şi al statului nu sunt patrioţi.
Sunt patrioţi cei care au protejat statul de drept, cei care au refuzat să răspundă la provocări pentru a nu pune în pericol oamenii care manifestau paşnic”,
a scris pe Facebook prefectul Capitalei.

Prefectul Capitalei – Alin Stoica.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Constanța: Oamenii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva măsurilor COVID-19

Stoia i-a felicitat pe jandarmi pentru calmitate, dar şi pentru fermitatea şi profesionalismul cu care au oprit violenţele din această noapte.

„De asemenea, le mulţumesc tuturor celor care respectă măsurile şi care înţeleg că disconfortul creat de acestea este un preţ mic pentru sănătatea şi viaţă celor dragi”, a afirmat prefectul.

Citeste si: Se anunță proteste în toată țara! Românii sunt nemulțumiți de noile restricții impuse de autorități. Oamenii anunță că vor ieși, din nou, în stradă

[ad_2]

Citește mai mult..