VIDEO – Maneliști care vor concerte și împătimiți ai sălilor de joc la proteste



Printre manifestanții la proteste au fost maneliști care vor concerte, împătimiți ai jocurilor de noroc, dar și unii care habar nu au pentru ce se revoltă.


In articol:


În marea pestriță de oameni răzvrătiți și-a făcut loc cu forță Floricia Dansatoarea- deja vestită pentru scandările frenetice împotriva a… orice.

Ca un comandant de batalion- stă în fruntea manifestanților care merg în pas rapid spre guvern.

În Piața Victoriei- îi așteaptă alți protestatari dezlănțuiți.

Un tânăr ce pare turmentat- fumează și dansează la bustul gol pe ritmul de vuvuzele și huiduieli.

Apoi- fiecare a scandat ce i-a trecut prin cap. Unii vor să meargă în sălile de sport- alții în cluburi sau.. la păcănele.

Maneliști cunoscuți prezenți printre manifestanți, la proteste

Iar artiștii vor concerte. Tzancă Uraganu a fost printre manifestanții din Pitești și a cerut la portavoce ridicarea restricțiilor.

„Măi, oameni buni, nu mai halim, nu mai sunt bani de cântări!”, se plânge manelistul.

Alții sunt cu cele sfinte- cum e o femeie care ține strâns în brațe o icoană în Piața Victoriei.

Și ca să fie tabăra completă- au venit și sindicaliștii de la metrou. Nu sunt supărați pe măsurile dure- ci au alte frământări. Desigur- nimeni nu e preocupat de tot deranjul provocat de greva de la metrou- care zilele trecute a blocat transportul public.

„S-au temut că se vor infecta pentru că au trebuit să se înghesuiască…Ete na! Şi acum nu suntem înghesuiţi?”, declară cu nonșalanță liderul sindicatului de la metrou.

Iar în drumul lor spre piață- cei revoltați au avut de înfruntat privirile românilor care stau acasă când sunt interdicții de circulație. De pildă- de la un balcon din București- un tânăr care purta doar lenjerie intimă- a întâmpinat alaiul răzvrătiților cu…

semne obscene.

 



Citește mai mult..