„Am sunat-o dimineață pe doamna Turcan și i-am zis să se ducă și să își plătească amenda”. Și Voiculescu s-a cerut amendat



Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri, întrebat despre cei doi miniștri din Guvern care au fost suprinși fără mască, că le-a cerut acestora să plătească amenda. „Toți românii trebuie să respecte legea”, a declarat Cîțu.

„Le-am cerut celor doi colegi să plătească amenda. Pe doamna Turcan am sunat-o astăzi și i-am zis să se prezinte și să își plătească amenda singură. E toleranță zero în ceea ce privește membrii cabinetului meu, dar toți românii trebuie să respecte legea”, a declarat Cîțu.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, și-a cerut scuze într-un mesaj pe Facebook și a anunțat că a cerut să fie amendată pentru nepurtarea măștii.

„Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție , pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare.”, a scris Turcan.

Și ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost suprins în Parlament fără mască. Acesta a declarat miercuri că s-a cerut amendat.

„Voi contribui la bugetul statului și îmi cer încă o dată scuze pentru o neatenție vinovată”, a declarat ministrul.

Editor : R.K.



Citește mai mult..