Armenia – România LIVE TEXT

[ad_1]

  • Liga 1, etapa 29: Academica-Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1, etapa 29: Gaz Metan-FC Argeş, vineri. 20:30, Digi Sport 1

Atacantul celor de la Reading, cu o evoluție modestă la Erevan, a intrat dur, cu talpa aproape de zona capului fundașului central Calisir iar arbitrul i-a arătat direct cartonașul roșu.

George Pușcaș, eliminat la Erevan! Ce trebuia să evite atacantul

Pușcaș avea deja un cartonaș galben, astfel că faultul care a dus la eliminare pare de neînțeles, mai ales că România se afla deja în avantaj iar faza s-a petrecut undeva la mijlocul terenului.

Un gol la naţională e mereu mai special. Mereu când marchez simt că nu e doar golul meu, ci că e golul întregii ţări, al tuturor fanilor care se uită şi care susţin România. Şi asta mă face foarte mândru pe moment, ştiind că marchez pentru ţara mea„, a spus Puşcaş, răspunzând unei întrebări adresate de fostul atacant al echipei naţionale, Florin Răducioiu.

Puşcaş a menţionat că îşi doreşte ca echipa naţională să aibă succes şi să se califice la Cupa Mondială din 2022.

Mereu venim la naţională cu aceeaşi speranţă. Ne dorim să avem succes cu naţionala, să ne calificăm, să îi facem mândri pe români. Ne lipsesc succesele şi mereu se creează o atmosferă bună la naţională. Prefer un gol decisiv împotriva Macedoniei în locul unuia de orgoliu împotriva Germaniei. Nu ar avea rost un gol al meu împotriva Germaniei dacă succesul echipei României nu ar fi pe măsură.

Ar însemna ceva extraordinar să ne calificăm la Cupa Mondială. Orice calificare cu echipa naţională este extraordinară. Avem nevoie de succese, avem nevoie să demonstrăm că avem talent, că suntem muncitori şi că ne putem bate pentru calificare„, a afirmat el.

Atacantul a menţionat că unul dintre lucrurile pe care trebuie să-l îmbunătăţească este plasamentul la fazele fixe. „Mi-aş dori să-mi îmbunătăţesc plasamentul la fazele fixe în scopul de a marca. Aş dori să marchez mai mult din faze fixe„, a precizat el.

George Puşcaş a răspuns în interviu întrebărilor puse de 12 foşti internaţional români, printre aceştia numărându-se Florin Răducioiu, Gabi Balint, Basarab Panduru, Ciprian Marica, Helmut Duckadam, Ioan Andone şi Ilie Dumitrescu, notează Agerpres.

Etichete: george puscas , armena romania , puscas eliminat

[ad_2]

Citește mai mult..