”Cred că asta a făcut diferența”

[ad_1]

  • Liga 1, etapa 29: Academica-Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1, etapa 29: Gaz Metan-FC Argeş, vineri. 20:30, Digi Sport 1

Niță a încasat primul gol în minutul 56, după o deviere a lui Toșca. Cicâldău a înscris, apoi, în minutele 62 și 72, dar România nu a reușit să păstreze rezultatul. Pușcaș a văzut direct cartonașul roșu în minutul 78, iar armenii au reușit să întoarcă rezultatul cu două goluri în minutele 87 și 89.

Florin Niță: ”Cred că asta a făcut diferența”

„Din păcate, m-aș fi bucurat să nu am această prestație și să luăm cele trei puncte. Am întâlnit o echipă agresivă, la capitolul determinare au avut un plus și cred că asta a făcut diferența.

Nu e vorba de nemulțumire, e vorba de a-mi face treaba cât mai bine. Atât s-a putut în această seară, îmi pare rău că n-am putut mai mult. Nu-mi explic, probabil că trebuie să fim mai atenți pe finalul meciurilor”, a spus Niță, la finalul partidei, la Pro X.

După acest meci, România a ajuns la șase puncte în spatele Armeniei: ”Trebuie să depășim momentul și să ne mobilizăm în următoarele meciuri. Este destul de greu în acest moment, dar nu imposibil. Trebuie să fim mai atenți, mai uniți, și să fim mult mai atenți la tot ce ni se spune de pe margine.

Fotbalul se joacă foarte mult cu construcția de la portar, cred că nu este acesta o problemă. Trebuie să avem puțin mai multă răutate. Sunt supărat și este normal să fiu supărat pentru un astfel de meci. Am avut victoria în mână”, a mai spus portarul Spartei Praga.

Galerie Foto

Când i-a venit lui Mirel Rădoi prima dată gândul legat de demisie

Selecționerul a spus că nu este adeptul deciziilor la cald, dar că va avea o discuție, în zilele viitoare, cu șefii de la Federația Română de Fotbal.

”În momentul de față, îl am (n.r. – sentimentul legat de demisie). L-am avut imediat după meci, îl am și acum. Vreau să mai treacă o perioadă de timp, e clar că o să avem o discuție zilele acestea.

Cu toții poate am fi avut așteptări foarte mari de la meciul cu Germania, dar nu e posibil să vii într-un moment… Noi eram pe locul doi, Islanda era deja scoasă din calcule, deci eram favoriți pentru locul doi (n.r. – dacă România ar fi câștigat în Armenia).”, a spus Rădoi, vizibil afectat de întreaga situație de la națională, la Pro X.

Etichete: romania , florin nita , armenia – romania

[ad_2]

Citește mai mult..