Flavius Stoican, out de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu! Cine va conduce echipa după ratarea play-off-ului


  • Media: Fotbal Club, miercuri, 17:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

Stoican avea deja o relație tensionată cu conducerea clubului Viitorul Pandurii Tg. Jiu, iar ratarea play-off-ului a dus la o ruptură definitivă între cele două părți. Liga 2.ro anunță că Stoican a plecat de la Tg. Jiu, iar în locul său a fost promovat pe post de antrenor Gabriel Răscol, cel care până acum era team manager.

Flavius Stoican, OUT de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu

Conform sursei citate, de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu vor pleca și secundul Cosmin Frimu, dar și portarul Denis Rusu.

Iată ce spunea Stoican după eșecul de la Călărași și ratarea play-off-ului: „O să am o discuție. Important este să existe putere ca să treci peste astfel de momente. La fel de adevărat este că trebuie să fim foarte atenți, și eu, și toată lumea, atâta timp cât faci totul cu pasiune, cu putere, cu liniște, cu liniște sufletească, poți să mergi mai departe. În caz că nu, atunci sunt momente în are trebuie să iei o decizie ca să știi ce ai de făcut în viitor”.

Stoican a reușit să ducă Viitorul Pandurii Tg. Jiu până în semifinalele Cupei României, unde urmează o dublă cu Universitatea Craiova. Mai mult decât atât, gorjenii intră în play-out având cel mai bun atac din Liga 2, cu 32 de goluri marcate.

VIDEO Rezumatul meciului Dunărea Călărași – Viitorul Pandurii Tg. Jiu

Ce echipe au rămas în play-out

Viitorul Pandurii Tg. Jiu va evolua în Grupa B a play-out-ului, alături de CSM Reșița, Petrolul, Gloria Buzău, Concordia Chiajna, Unirea Slobozia și Aerostar Bacău.

Cele 14 formații ajunse în play-out au fost repartizate în două grupe. În Grupa A se află Farul, Metaloglobus, U Cluj, Comuna Recea, Ripensia Timișoara, CSM Slatina și Pandurii Târgu Jiu.

După încheierea play-out-ului, formațiile de pe locurile 6 și 7 din fiecare grupă vor retrograda direct, în timp ce echipele care termină în grupă pe 5, vor disputa între ele un baraj, în dublă manșă, de menținere în Liga 2.

Clasamentul Ligii 2, la finalul sezonului regular:

Etichete: flavius stoican , meciuri liga 2 , viitorul pandurii tg jiuCitește mai mult..