Incendiu la baza sportivă FCSB din Berceni. O persoană a murit și alte 2 au fost rănite



Un incendiu s-a produs în cursul nopţii de marţi spre miercuri la baza sportivă FCSB din Berceni. Mai multe autospeciale au intervenit, anunță ISU București Ilfov, citat de Mediafax.

Din primele informaţii, incendiul a avut loc la primul etaj al unui complex de locuinţe din incinta bazei sportive, unde au ars trei camere stil garsonieră. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la faţa locului s-a constatat existenţa a trei victime. Până la sosirea echipajelor ISU, aproximativ 50 de persoane au fost evacuate.

„Incendiu la etajul unu, s-a desfăşurat în 3 camere, pe o suprafaţă de aproximativ 100m pătraţi. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensivă mobilă. Victime: o persoană carbonizată decedată, două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital.

Cauza incendiului e în curs de stabilire, camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane până la sosirea echipajelor”, a spus căpitanul ISU Bucureşti-Ilfov, Milcă Niculae.

Editor : Monica Bonea



Citește mai mult..