„Nivelul de stres crește foarte mult!” Adi Vasile prefațează meciul CSM  • Liga 1, etapa 29: Academica-Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1, etapa 29: Gaz Metan-FC Argeş, vineri. 20:30, Digi Sport 1

CSM Bucureşti întâlneşte, sâmbătă, de la ora 17:00 (ÎN DIRECT pe Digi Sport 1), în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia rusă CSKA Moscova, într-o partidă contând pentru prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Meciul retur este programat la Moscova, în 11 aprilie.

Adrian Vasile: „Nu se poate decide nimic după primul meci”

„Este cea mai importantă săptămână din ultimele două sezoane. Avem ocazia să jucăm acest sfert de finală şi să ajungem în Final Four, este testul nostru. Mă văd în Final Four, m-am vizualizat acolo de la începutul sezonului, am muncit din prima zi pentru asta. A fost ţinta noastră şi suntem bucuroşi că acum avem şansa să jucăm pentru calificarea în Final Four.

În perioada asta, acel avantaj pe care îl puteai avea jucând al doilea meci pe teren propriu, s-au mai egalizat. Este foarte important să începem acasă cu un meci foarte bun şi o victorie, pentru ca apoi să mergem în Rusia şi să câştigăm acolo.

Nu se poate decide nimic după primul meci. Este o fază a competiţiei în care inclusiv nivelul de stres creşte foarte mult, cred că fiecare minut va conta şi această calificare se va juca în fiecare minut”, a afirmat Vasile.

CSM București – CSKA Moscova, sâmbătă, ora 17:00, Digi Sport 1

Tehnicianul a menţionat că atingerea fazei sferturilor de finală de către CSKA Moscova la prima participare în Liga Campionilor nu este o surpriză.

„Nu este o surpriză că ŢSKA a ajuns aici, au jucătoare cu multă experienţă, inclusiv la echipa naţională, sunt campioane olimpice. Jucătoarele de la linia de 9 metri sunt bune individual, cu aruncări din săritură, de la şold, din alergare”, a explicat Adrian Vasile.

Omoregie: „Pentru mine ar fi ceva special să ajung în Final Four”

Handbalista Elizabeth Omoregie a afirmat la rândul ei că CSM trebuie să demonstreze pe teren că merită să se califice la turneul Final4.

„Acesta este visul meu de când am venit la CSM. Ştim ce s-a întâmplat sezonul trecut şi în anii din urmă…

Sigur, nu este doar obiectivul meu, doar că pentru mine ar fi ceva special având în vedere că aş fi în Final4 pentru prima dată. Însă mai avem până acolo, întâi trebuie să demonstrăm că merităm să ajungem în Final4. Toate cele patru echipe care ajung în acel punct au şanse să câştige competiţia.

Este vorba şi de noroc, şi de ziua pe care o prinzi acolo… Oricine poate câştiga, dar întâi să trecem noi cu bine peste aceste două meciuri cu CSKA şi vedem apoi ce se va întâmpla.

Am fost la echipa naţională şi nu am avut meciuri cu miză, doar amicale, şi cât am stat acolo m-am gândit mult la aceste meciuri şi la cât de importantă este această perioadă de final a sezonului. Chiar m-am gândit mult la aceste două meciuri”, a spus Omoregie.

Omoregie: „Echipa lor e în mare măsură formată din jucătoare din Rusia!”

„Echipa lor este în mare măsură formată din jucătoare din Rusia, multe dintre ele joacă în echipa naţională, au calităţi individuale foarte bune, formează un grup puternic. Sunt pentru prima dată în Liga Campionilor şi este normal să aibă ambiţii mari.

Normal, obiectivul oricărei formaţii este este să ajungă în Final4. Ele îşi merită locul în sferturile de finală şi cu siguranţă vom avea un meci dificil”, a adăugat Omoregie.

Agerpres

Etichete: csm bucuresti , handbal liga campionilor , omoregie , adi vasile , csm bucurești – cska moscovaCitește mai mult..