Surpriză de proporții! Macedonia de Nord a învins Germania la Duisburg. Cum arată clasamentul grupei României

[ad_1]

  • Liga 1, etapa 29: Academica-Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1, etapa 29: Gaz Metan-FC Argeş, vineri. 20:30, Digi Sport 1

Armenia a deschis scorul în minutul 56, prin Spertsyan, însă dubla lui Cicâldău (62, 72) i-a adus pe tricolori în avantaj. Ultimul sfert de oră a fost de coșmar pentru România: Pușcaș a fost eliminat, iar gazdele au făcut 3-2 prin reușitele lui Haroyan (87) și Barsegyan, din penalty (89).

Surpriză de proporții! Macedonia de Nord a învins Germania la Duisburg. Cum arată clasamentul grupei României

Tot în grupa României, la Duisburg, Macedonia de Nord, echipa învinsă dramatic de tricolori (3-2), a răpus Germania.

Veteranul Goran Pandev a deschis scorul în minutul 45+2, după ce a fost găsit singur în careu de Bardhi. Germania, care a avut jucători precum Gundogan, Kimmich, Goretzka, Sane, Gnabry și Havertz printre titulari, a reușit să egaleze în minutul 63, prin Gundogan, din penalty.

Macedonia de Nord a dat lovitura în minutul 85. Edjiff Elmas a înscris în poarta lui Marc-Andre ter Stegen, după o pasă venită din flancul stânga, de la Ademi.

Galerie Foto

În celălalt meci al grupei A, Islanda a obținut prima victorie, în Liechtenstein, scor 4-1. Saevarsson și Bjarnasson au stabilit scorul pauzei, iar Palsson și Sigurjonsson, din penalty, au majorat diferența în actul secund. Singurul gol al gazdelor a fost marcat de Frick, în minutul 79.

În urma acestor rezultate, Armenia ocupă primul loc în grupa A, cu trei victorii din trei. Pe locul secund a urcat Macedonia de Nord (6p), la egalitate cu Germania, care are un golaveraj inferior. România și Islanda, fiecare cu câte trei puncte, ocupă locurile 4, respectiv 5, iar Liechtenstein e pe ultima poziție, fără niciun punct.

Preliminarii CM 2022. Clasamentul din grupa României

Următoarele meciuri ale României sunt programate la începutul lunii septembrie, cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord.

Etichete: romania , nationala , germania , preliminarii , islanda , cm 2022 qatar , macedonia de nord

[ad_2]

Citește mai mult..