VIDEO – Musty, războinic la Survivor România, s-a lăsat dus la salon

[ad_1]

Noi l-am provocat, iar el a acceptat! Musty războinicul de la Survivor România a avut parte de un răsfăț regesc la un salon de înfrumusețare.


In articol:


Musty a iesit de la Survivor și-a făcut curaj să facă o vizita la salonul de infrumusetare pentru prima data. „Razboinicul” s-a rasfatat ca un rege.

„Îmi place sa ma aranjez acasa, sa ma barbieresc eu singur, sa imi aranjez parul, sa fac eu totul singur acasa. In general la 4-5 zile ma ocup de parul meu, sa il spal, sa il samponez, sa mai bag niste ulei, anumite chestii si in general la o luna doua ma ocup sa tai varfurile”, spune Musty.

Producatorul muzical se mandreste cu impresionanta sa podoaba capilara, pe care pana si fetele ar fi geloase.

Musty de la Survivor România, prima experiență la salon

„Majoritatea fetelor cu care am iesit sau am fost, majoritatea au avut parul mai scurt decat mine, asa ca mereu a fost ca o mica problema”, povestește Musty.

Dupa intoarcerea din Republica Dominicana, Musty a decis sa se concentreze pe cariera sa profesionala iar in plan personal si sa se implice cat mai mult in viata celor 3 copii ai lui.

„Sunt intr-o perioada din viata mea in care chiar am nevoie de singuratatea asta sa fiu cumva cu mine insumi, sa ma ocup de proiectele mele si sa nu ma ocup de relatie sau fete ca nu am capul la asta acum, am capul la mine si la copiii mei”, spune Musty.

Musty de la Survivor România, tratament special la stilist

Stilistul Ramon Hurjui este cel care va dea o forma barbii lui Musty si se va ocupa de parul impletit in codite.

Coditele impletite au nevoie la randul lor de o ingrijire speciala si de o hidratare intensa.

„O sa dam o samponare, sa abordam parul ca un par normal. Si masam foarte foarte bine radacina, dupa venim cu o masca de hidratare, lasam 3-5 minute si clatim”, explică stilistul.

In timpul tratamentului capilar, Ramon ii aplica lui Musty si un decolorant pe barba pentru un plus de efect.

[ad_2]

Citește mai mult..