Brutal. Cum arată ”victima” lui George Pușcaș, după intrarea ”horror” a românului din meciul cu Armenia

[ad_1]

  • Liga 1, etapa 29: Academica-Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1, etapa 29: Gaz Metan-FC Argeş, vineri. 20:30, Digi Sport 1

Deși avea deja cartonaș galben, atacantul lui Reading a faultat dur, cu talpa direct pe pieptul adversarului, la mijlocul terenului, unde jocul nu o impunea, și a fost eliminat direct de arbitru.

Cum arată ”victima” lui George Pușcaș, după intrarea ”horror” a atacantului român

A doua zi după meci, Federația Armeană de Fotbal a publicat, pe contul oficial de Twitter, o imagine cu ”victima” lui George Pușcaș, Andre Calisir. Fundașul legitimat la Apollon Smyrnis, din prima ligă a Greciei, are pieptul tăiat de crampoanele ghetei atacantului român.

Victorie obținută cu sânge și sudoare. Pieptul lui Andre Calisir după intrarea teribilă… Totuși, chiar și după asta, a continuat să lupte până la final cu zâmbetul pe buze, ca de obicei”, au scris armenii pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Eliminarea lui George Pușcaș nu a produs daune doar adversarului, ci și naționalei României. Atacantul lui Reading a părăsit terenul la 2-1 pentru ”tricolori”, iar în inferioritate numerică selecționata lui Mirel Rădoi a suferit și mai mult decât o făcuse până în acel minut 77, a încasat două goluri și a pierdut jocul.

Intrarea lui George Pușcaș, considerată inexplicabilă de Mirel Rădoi

La conferința de presă de după joc, Mirel Rădoi a recunoscut că nu își explică de ce George Pușcaș a recurs la un asemenea tackling dur.

Mi-e greu să-l înțeleg, cum poți să faci o intrare de genul ăsta când știi că ai cartonaș”, a transmis George Pușcaș.

George Pușcaș va rata, dat fiind faptul că a luat direct cartonaș roșu, cel puțin următoarele două jocuri oficiale ale României, în Islanda și cu Liechtenstein pe teren propriu, programate în septembrie.

Etichete: preliminarii campionat mondial , george puscas , armenia – romania

[ad_2]

Citește mai mult..