Cine este cel mai scump fotbalist din echipa națională a României U21, cum a ajuns la această performanță, la ce echipă de top din Europa joacă?


Cel mai scump fotbalist din echipa națională a României U21 este Radu Matei Drăgușin. Sportivul, în vârstă de 19 ani, a ajuns la o mare performanță în fotbal.


In articol:


Cel mai scump fotbalist din echipa națională a României U21 este Radu Drăgușin. El are 19 ani și joaca la o mare echipă din Europa și anume Juventus. Radu-Matei Drăgușin este născut pe 3 februarie 2021 și este din București. El are o înălțime de 1.91 m și este fundaș central.

Citeste si: Cine a plecat de la Survivor România – Lista completă a concurenților eliminați

Cota lui Radu Drăgușin este de 3 milioane de euro, conform transfermarket.com. Drăgușin joacă ca fundaș central pentru clubul italian Juventus U23 și echipa naţională a României U21. De curând, impresarul fotbalistului român a declarat că Radu va semna cu Juventus.

Fotbalistul Radu Drăgușin- contract cu Juventus

Florin Manea, impresarul fotbalistului român, a anunțat că s-a ajuns la o înţelegere cu Juventus, iar contractul va fi semnat curând.

Citeste si: S-a decis! Sebastian Colțescu a fost suspendat de UEFA până la finalul sezonului

Fotbalistul Radu-Matei Drăgușin.[Sursa foto: Instagram]

„În principiu, totul este stabilit. Aşteptăm revenirea lui Radu de la turneul final pentru a finaliza lucrurile. E de trei ani la Juventus, este adevărat că avea oferte şi de la alte echipe, poate mai bănoase, dar de la Juve la Cristal Palace este mai simplu
să mergi decât invers. Toată lumea va fi foarte mulţumită, vă asigur”,
a precizat Manea pentru digisport.ro.

Citeste si: Marius Șumudică s-a întors în România epuizat: ”Nu mai am energie!”. Ce s-a întâmplat

Radu Drăgușin este un fotbalist de excepție. El va deveni jucătorul echipei mari Juventus şi va deveni milionar, potrivit spuselor impresarului său, Florin Manea.

„El nu era luat în calcul acum pentru echipa mare. Dar a fost o conjunctură și a jucat. Dacă va semna, va fi jucătorul primei echipe și se vor baza pe el. Va juca mult mai mult. El nu a jucat multe meciuri pentru că nu a semnat. L-au băgat două partide ca să zică ‘Uite, noi vrem. Dar de ce să-l băgăm dacă voi nu semnați’? Cu siguranță că el va deveni milionar. Nu-i va lua mințile. Salariul este structurat foarte bine.
Are niște borne de atins pentru a ajunge la acea sumă. Dar vorbim de bani mulți”
, a încheiat Florin Manea.

Citeste si: Un fost concurent de la Survivor România a făcut anunțul: „Vreau înapoi la Survivor. Măcar acolo…”

Părinții lui Radu Drăgușin sunt tot sportivi. Svetlana Drăgușin, mama fotbalistului, a fost o mare baschetbalistă.

Jucătorul lui Juventus provine dintr-o familie de sportivi: tatăl a fost voleibalist, iar mama a făcut baschet de performanță, fiind o jucătoare importantă a naționalei României.

Svetlana Drăgușin a dezvăluit pentru ProSport că fundașul lui Juventus a cochetat la început cu baschetul.



Citește mai mult..