Facebook a eliminat de pe platformă interviul cu Donald Trump luat de nora sa

[ad_1]

Facebook a eliminat miercuri de pe platformă înregistrarea video a unui interviu cu Donald Trump, luat de nora sa, Lara Trump. Într-o postare pe Instagram, nora fostului președinte al SUA a publicat un mesaj primit de la Facebook prin care rețeaua socială anunța că elimină conținutul video „în conformitate cu restricționarea conturilor de Facebook și Instagram ale lui Donald Trump”.

Facebook a precizat că „orice conținut suplimentar publicat în numele lui Donald Trump va fi eliminat și va duce la limitări suplimentare asupra conturilor”. Donald Trump a fost interzis de pe Facebook la începutul lunii ianuarie, după asaltul asupra Capitolului.

În primul interviu acordat după ce a părăsit Casa Albă, Donald Trump a reluat temele sale favorite, că alegerile au fost fraudate sau că rețeaua Twitter, care i-a șters contul, este plictisitoare. El a dat de înțeles că ar putea candida din nou în 2024.

Intervievator a fost nora lui, Lara Trump, producător tv și soția lui Eric Trump, cel mai mic băiat al fostului președinte SUA.

Primele declarații publice ale lui Donald Trump, după o pauză de două luni, au fost practic o continuare a ultimelor declarații pe care le-a făcut înainte de a părăsi Casa Albă: că a câștigat alegerile în statul Pennsylvania, că alegerile au fost fraudate, că alegerile au fost „o rușine, avem un sistem de vot la nivelul țărilor din lumea a treia”.

Editor : R.K.

[ad_2]

Citește mai mult..