(P) Goana după aur se mută la Vlad Cazino

[ad_1]

  • Liga 1, etapa 29: Academica-Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1, etapa 29: Gaz Metan-FC Argeş, vineri. 20:30, Digi Sport 1

S-a întâmplat cu San Francisco, a cărui populație a crescut rapid de la doar 1.000 la 25.000, odată cu sosirea căutătorilor de aur din toate colțurile lumii, în anii 1848-1849, iar fenomenul a continuat în întreaga Californie și nu numai.

Acum însă, Goana după Aur se mută pe internet, acolo unde simpaticul vampir amfitrion de la Vlad Cazino a decis să împartă comoara castelului, oferind nu mai puțin de 16 lingouri de aur cadou pe parcursul următoarelor 5 săptămâni, celor mai norocoși clienți activi, în cadrul campaniei Câștigă lingouri de aur săptămânal!

Astfel, 15 lingouri de aur, 5 X 20 de grame, 5 X 10 grame și 5 X 5 grame vor fi acordate clienților Vlad Cazino în cadrul a 5 trageri la sorți săptămânale, iar cel mai valoros premiu al campaniei, Lingoul de aur de 100 de grame (estimat la aproximativ 30.000 RON), va fi acordat la Marea Extragere Finală ce va avea loc în decurs de 3 zile de la finalul campaniei, adică în perioada 6 – 9 mai 2021.

Cea mai nouă campanie marca Vlad Cazino debutează pe 1 aprilie (nu e nicio păcăleală) și continuă până pe 5 mai

Cele 5 extrageri săptămânale vor avea loc în zilele de joi și, de fiecare dată, vor fi 250 de câștigători. Pe lângă cele 3 lingouri de aur, vor mai fi oferite și zeci de mii de rotiri la unul din sloturile online reprezentative pentru tematica promoției de primăvară marca Vlad Cazino, Gold Rush (Pragmatic Play 2017).

Iată cum arată lista premiilor de care vor beneficia cei mai norocoși 250 de clienți ai primului cazino online cu specific românesc, Vlad Cazino.

  • Locul 1  Lingou de aur 20 grame
  • Locul 2  Lingou de aur 10 grame
  • Locul 3  Lingou de aur 5 grame
  • Locurile 4-> 20  1.000 rotiri la Gold Rush
  • Locurile 21-> 50  500 rotiri la Gold Rush
  • Locurile 51-> 250  100 rotiri la Gold Rush

Referitor la premiile în lingouri, e bine să știi că nu pot fi schimbate pentru valoarea lor în bani și că utilizatorii care le vor primi vor fi contactați în termen de 72 de ore de la finalizarea extragerilor.

Rotirile oferite recompensă la slotul online Gold Rush valorează 1 RON fiecare, iar câștigurile acumulate în urma utilizării acestora vor fi însoțite de condiții de rulaj după cum urmează: 35x la Cazino și jocuri, 40x la mesele de ruletă și blackjack din Live Casino și/sau 7x în camerele de Bingo, totul în termen de 30 de zile.

Fiecare 30 RON rulați la Vlad Cazino se pot transforma în aur

Nu este niciun secret din zona alchimiei sau o păcăleală de 1 Aprilie! Este vorba despre faptul că, potrivit regulamentului oficial al campaniei promoționale, pentru a avea șanse la premiile menționate mai sus, este necesar ca fiecare client să se înscrie la promoție (se face o singură dată direct pe site-ul www.vladcazino.ro) și să obțină cât mai multe tichete la extrageri.

Acestea sunt creditate în mod automat, la rulaj 30 RON efectuat la oricare din cele aproape 600 de sloturi online, la mesele de ruletă sau blackjack cu dealeri live sau chiar în camerele de Bingo. Se ia în calcul orice rulajul cu bani reali pe orice mize.

Nu se acordă tichete pentru activitatea desfășurată la turneele Jackpot Poker, dar celebrele Sit & Go-uri de 3 jucători pot oricând oferi premii de 1.000 de ori mai mare decât buy-in-ul, așa că rămân mereu o alternativă viabilă pentru cei cărora le plac surprizele și divertismentul de cea mai bună calitate.

Nu în ultimul rând, mai trebuie precizat că nu există limită în privința numărului de tichete care poate fi acumulat, precum și faptul că toate tichetele acumulate pe perioada campaniei intră și la Marea Extragere Finală, la care se va acorda lingoul de 100 de grame. Prin urmare, orice tichet oferă două șanse de câștig.

Etichete: pariuri sportive , advertorial vald cazino

[ad_2]

Citește mai mult..