Reacția lui Ionel Ganea după eșecul României la Erevan

[ad_1]

  • Liga 1, etapa 29: Academica-Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1, etapa 29: Gaz Metan-FC Argeş, vineri. 20:30, Digi Sport 1

Ionel Ganea (47 de ani) consideră că tricolorii n-au gestionat cu luciditate finalul partidei, când aveau un gol avans.

Galerie Foto

Ionel Ganea despre cauza eșecului de la Erevan

„N-am reușit să gestionăm finalul de meci, aveam 2-1, aveam ce să apărăm, asta cred că e cauza înfrângerii. Jocul întregii echipe a generat acest scor, nu pot să scot un vinovat sau altul, naționala a jucat bine până atunci, a avut forța să revină și a controlat jocul.

Dar n-a închis jocul pe final și asta a costat-o. Desigur, a contat și eliminarea lui George Pușcaș, s-a văzut pe tabelă, dar nu e primul tricolor eliminat, se putea câștiga și în 10″, a declarat Ionel Ganea, pentru digisport.ro.

Armenia a primit o mână de ajutor în min. 78, când tricolorii au rămas în zece, după eliminarea lui Puşcaş, pentru o intrare periculoasă la Calisir, în condiţiile în care avea un cartonaş galben.

Ionel Ganea despre aria de selecție redusă la nivelul atacanților

Fostul atacant cu 19 goluri în 45 de selecții a vorbit și despre lipsa atacanților din lotul lui Mirel Rădoi. Selecționerul a avut în lot doar doi atacanți de meserie, Claudiu Keșeru și George Pușcaș. 

„Nu mai avem atacanți din cauza lipsei competițiilor, nu mai avem echipe în cupele europene. Nu știu dacă prezența atacanților străini în Liga 1 e neapărat o cauză”,  a mai spus Ionel Ganea. 

Armenia a ajuns la cinci victorii consecutive în meciurile oficiale, o premieră în istorie acestei echipe. Armenia are maximum de puncte din primele sale trei meciuri în grupa preliminară pentru CM 2022, în timp ce România rămâne cu cele trei puncte obţinute în faţa Macedoniei de Nord (3-2).

Etichete: ionel ganea , reacție ionel ganea

[ad_2]

Citește mai mult..