Tragedie în Sibiu! O fată în vârstă de 12 ani s-a spânzurat în apartamentul în care locuia


O fată minoră, în vârstă de doar 12 ani s-a spânzurat în apartamentul în care locuia împreună cu familia. Fata se afla într-un apartament în localitatea Cisnădie, judeţul Sibiu, aceasta a fost găsită de fratele ei mai mic, în vârstă de 9 ani.


In articol:


Tatăl fetei, anunțat de fiul său, a chemat imediat ambulanța, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe victimă.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru fetița de 12 ani, astfel echipajul medical a constat decesul acesteia


”În această seară, în jurul orei 19,40, prin apel 112, un bărbat a solicitat intervenţia echipajelor medicale şi a poliţiştilor întrucât suspecta faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se în apartamentul în care domicilia, în oraşul Cisnădie. Bărbatul fusese anunţat de către celălalt copil, un băiat în vârstă de 9 ani, că, după ce s-a întors acasă, ar fi găsit-o pe sora sa inconştientă”, a anunțat, joi seară, IPJ Sibiu.

Tot IPJ Sibiu a mai transmis că, medicii şi poliţiştii au constatat, la fața locului, decesul fetiței de 12 ani.

După tragedie, Poliţia Oraşului Cisnădie a demarat o anchetă pentru a putea stabili toate circumstanţele decesului fetei.

Citeste si: O asistentă a murit la 14 zile după vaccinarea cu serul AstraZeneca. Femeia a primit doar prima doză de vaccin anticovid

 




Citește mai mult..