„Am avut interviu cu patronul echipei”

[ad_1]

  • Liga 1, etapa 29: Academica – Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1, etapa 29: Gaz Metan – FC Argeş, vineri, 20:30, Digi Sport 1

În urma despărțirii de gruparea din Ștefan cel Mare, Cosmin Contra a devenit observator tehnic la UEFA. Fostul selecționer a recunoscut că a fost la un pas de a fi instalat pe banca celor de la Sheffield Wednesday, penultima clasată în liga secundă din Anglia și chiar a susținut un interviu cu patronul echipei, însă alesul a fost altul. Cu toate acestea, Contra susține că există în continuare interes pentru serviciile sale „din mai multe țări”.

Cosmin Contra: „Am fost foarte aproape să ajung la Sheffield Wednesday, am avut interviu cu patronul echipei”

Au fost oferte, au fost discuţii. Am fost aproape să ajung în Championship la Sheffield Wednesday. Nu s-a întâmplat asta, am avut un interviu cu patronul echipei, am fost foarte aproape, dar până la urmă s-a decis să se meargă pe un antrenor local. Există interes din mai multe ţări. În România nu vreau să mai revin prea curând„, a declarat Cosmin Contra, pentru looksport.ro.

Contra lucrează de aproape un an la UEFA, dar a lăsat să se înțeleagă că așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în antrenorat: „Sunt deja de aproape un an, spre sfârşitul campaniei de Champions League din sezonul trecut am început.

Imediat după ce am terminat-o cu Dinamo, cei de la UEFA m-au sunat şi mi-au propus. E clar că în loc să stau acasă, mai bine merg să văd meciuri interesante din Champions League„, a mai spus Contra.

  • Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou, Alcorcon, Dinamo și echipa națională a României sunt echipele pe care le-a pregătit Cosmin Contra de-a lungul carierei

Etichete: cosmin contra , sheffield wednesday , oferte cosmin contra , cosmin contra uefa

[ad_2]

Citește mai mult..