”E un nimeni, un zero, un parvenit!”. Victor Pițurcă, în ”război” cu Mihai Rotaru! Răspuns în ”cazul Octavian Popescu”



  • Liga 1: HermannstadtFC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: Dunărea Călărași – ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

În urmă cu două zile, la Fotbal Club, de la Digi Sport, Mihai Rotaru a avut o adevărată tiradă la adresa fostului antrenor, căruia i-a reproșat că, deși i-a adus toți jucătorii ceruți, nu a reușit să aducă rezultatele așteptate, acesta fiind și motivul pentru care a preferat să-l dea afară în ianuarie 2020. 

”Război” între Mihai Rotaru și Victor Pițurcă

Domnul Pițurcă declară în permanență că nu i s-au adus jucători și că jucătorii vorbeau pe la spate. Asta e cea mai adevărată minciună. Domnia sa nu a plecat de la Universitatea Craiova, ci a fost dat afară. Să luăm și partea cu jucătorii.

A venit și a zis: ‘Mihaie, ia-mi-l pe pe Zakaric’. ‘Gata, nea Piți!’, ‘Mihaie, cumpără-l pe Cosic. Mihaie, cumpără-l pe Ivan. Mihaie, cumpără-l pe Nistor, Mihaie, cumpără-l pe Mățel de la Hermannstadt’. ‘Ia-l pe Tamaș!’. Urma să-l luăm, dar am spart contractul.

Aceste lucruri sunt făcute doar ca un alibi pentru a justifica un eșec. Motivele pentru care l-am dat afară pe Pițurcă vreau să rămână între mine și domnia sa. Sunt convins că dacă nu-l dădeam afară, nu intram în play-off”, declara Mihai Rotaru, la Fotbal Club.

Acum, a venit răspunsul lui Victor Pițurcă, cel care susține că, de fapt, nu a fost data afară de Mihai Rotaru, pe care l-a numit ”nimeni, ”zero” și ”parvenit”.

Dacă m-a dat el afară, să-mi plătească salariul pe trei ani de zile. El rămâne tot un mincinos. El e mulțumit că m-a dat afară. Bravo lui. E mare. Mihai Rotaru e mare. Pentru mine, el e un nimeni, un zero. Parveniți din ăștia am cunoscut la viața mea”, a spus Victor Pițurcă, potrivit AS.ro.

Contre în ”cazul Octavian Popescu”

Pe lângă contrele pe motive sportive și contractuale, Mihai Rotaru și Victor Pițurcă au purtat, de la distanță, un dialog ”aprins”, în contradictoriu, și pe subiectul Octavian Popescu.

Patronul clubului Universitatea Craiova l-a acuzat pe fostul antrenor că l-a ”împins” pe tânărul fotbalist spre firma de impresariat deținută de Giovanni Becali, care, ulterior, l-a dus la FCSB.

Eu am declarat că l-a îndrumat către agenția domnului Giovanni Becali, care, mai departe, l-a îndreptat pe copil către FCSB în virtutea relațiilor bune cu FCSB, într-o perioadă în care nu avea relații tocmai cordiale cu Universitatea Craiova.

(n.r – Pițurcă spune că a venit să vă spună să-l luați) Asta este o minciună, uitați-vă la declarațiile familiei Popescu, unchiul său a spus că jucătorul nu vrea să rămână la Craiova. Domnul Victor Pițurcă l-a îndrumat la Giovanni. Acest copil a fost în București 4 ani, niciun agent n-a știut nimeni de el. Brusc, la o zi după ce îl rog pe Pițurcă să se uite la el, semnează cu Giovanni.

Am spus clar că e vina staff-ului administrativ, a fost un viciu de procedură. Am auzit că domnul Pițurcă își dorește ca Popescu să se vândă pe 35-40 de milioane pentru a ne băga noi unghia în gât. Nu suntem construiți așa. Noi ne dorim să fie vândut cu 100 de milioane, 200 de milioane, pentru că avem și noi 1% din solidaritate„, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

În replică, Victor Pițurcă a transmis că, de fapt, Octavian Popescu a ajuns la FCSB pentru că Mihai Rotaru i-a propus un salariu de doar 1.000 de lei, iar șansele mijlocașului ofensiv să joace la prima echipă a Craiovei și să își arate calitățile, cum a făcut-o în tricoul roș-albastru, erau infime.

Octavian Popescu a plecat fiindcă domnul Rotaru voia să-i dea salariu 1000 de lei. Norocul lui este că a plecat de la Craiova. Sunt sigur că nu era nici în lot”, a spus Victor Pițurcă, potrivit AS.ro.

Etichete: victor piturca , mihai rotaru , octavian popescu



Citește mai mult..