Leo Messi i-a prezentat lui Joan Laporta cele trei condiții de îndeplinit pentru a rămâne la Barcelona

[ad_1]

  • Liga 1: HermannstadtFC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: Dunărea Călărași – ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Căpitanul grupării blaugrana ar putea părăsi echipa în vară, așa cum a intenționat anul trecut, dacă nu va accepta prelungirea contractului.

Iar Messi are 3 mari dorințe pe care Laporta trebuie să i le îndeplinească dacă dorește ca argentinianul să rămână pe Camp Nou, susțin cei de la eurosport.es.

Messi vrea cel puțin un transfer răsunător în vară 

Prima se referă la transferuri – superfotbalistul de 33 de ani vrea ca Laporta să aducă cel puțin un nume mare în vară pentru ca Barcelona să se lupte din nou pentru trofee în Spania și în Europa, ca atunci când îi avea coechipieri pe Neymar și Luis Suarez, ca să pomenim doar ultimii săi parteneri din atac.

Messi a fost critic la adresa unor achiziții mediocre din ultima vreme – de aceea, Laporta s-a întâlnit cu Mino Raiola pentru a discuta despre aducerea lui Erling Haaland. 

Asta după ce, inițial, s-a vehiculat numele lui Sergio Aguero, colegul de națională a lui Messi.

Messi vrea să fie mentorul noii generații

A doua condiție a căpitanului este ca Barcelona să nu vândă tinerii jucători care încep să se impună deja în primul 11, precum Ansu Fati, Ilaix Moriba și Pedri, fotbaliști care îl văd ca un mentor pe cel care a cucerit 6 Baloane de Aur. 

Iar a treia doleanță se referă la comunicare – Messi a dat exemplul celor doi antrenori cu care nu s-a înțeles perfect, Luis Enrique și Quique Setien. Aceștia au preferat să facă aluzii în presă sau să dialogheze prin interpuși. 

De aceea, Leo Messi vrea ca toate problemele să fie rezolvate simplu și direct și a cerut să fie în legătură directă cu Joan Laporta și cu secretarul clubului, Roman Planes. 

Messi și Laporta sunt vechi amici, deoarece ultimul a mai condus gruparea catalană între 2003 și 2010, perioadă în care Barcelona a câștigat 4 titluri și 2 UEFA Champions League.

Etichete: leo messi , joan laporta , leo messi barcelona , ansu fati , erling haaland

[ad_2]

Citește mai mult..