Momentul în care un fotbalist este arestat, după ce şi-ar fi bătut părinţii. „A atacat poliţia şi personalul medical”

[ad_1]

  • Liga 1, etapa 29: Academica – Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1, etapa 29: Gaz Metan – FC Argeş, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Fredy Guarin, arestat după o altercaţie cu părinţii săi

Autorităţile au fost alertate de „un apel care denunţa violenţele domestice”, iar la intervenţia acestora, Guarin a fost găsit în timp ce avea o altercaţie cu părinţii săi, a precizat generalul Jorge Vargas, director al poliţiei naţionale. 

„Disputa s-a soldat cu vătămări corporale”, a adăugat Vargas, fără să precizeze însă natura leziunilor celor implicaţi în conflict. Fotbalistul ar fi fost beat şi drogat.

„Din păcate, el a început să atace şi poliţia şi personalul medical. Vom studia eventualele plângeri privind un atac împotriva unui funcţionar”, a mai spus responsabilul poliţiei.

Într-o înregistrare video dată publicităţii, Guarin este văzut în timp ce se confruntă cu un poliţist timp de mai multe secunde în faţa casei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fredy Guarin a revenit în Columbia la începutul lui 2021

Jucătorul, care a mai jucat la AS Saint-Etienne (2006-2008), FC Porto (2008-2011) şi Shanghai Shenhua (2016-2019), a fost arestat şi transportat la un centru medical.

Guarin, în vârstă de 34 de ani, a revenit în Columbia la începutul lui 2021, semnând un angajament cu Millonarios de Bogota, după ce şi-a reziliat contractul cu echipa braziliană Vasco da Gama.

Etichete: fredy guarin

[ad_2]

Citește mai mult..