Live Video&Text | Benevento-Parma 2-1, ACUM, pe Digi Sport 2. Echipa românilor a avut un gol anulat cu VAR. Man și Mihăilă sunt în teren


  • Liga 1: HermannstadtFC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: Dunărea Călărași – ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Românii nu s-au întors prea fericiţi de la naţională la clubul care a plătit pentru amândoi 20,5 milioane de euro celor de la Universitatea Craiova, respectiv FCSB. Dar acum este altceva şi trebuie să lupte pentru echipa de club.

Minutul 77: D’Aversa îl trimite în teren și pe Mihăilă! Internaționalul român îl înlocuiește pe Gervinho

Minutul 67: GOOOL Benevento! Moldoveanul Artur Ionita înscrie cu o lovitură de cap din interiorul careului.

Minutul 60: Echipa lui D’Aversa a înscris pentru 2-1, prin Gagliolo, dar reușita a fost anulată după ce arbitrul a consultat VAR-ul.

Minutul 55: GOOL Parma! Kurtic restabilește egalitatea cu o lovitură de cap, din interiorul careului.

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45+1: Pauză!

Minutul 23: GOOL Benevento! Glik reușește să înscrie după o degringoladă în defensiva Parmei. Mingea este trimisă de Barba cu capul în centrul careului, iar Glik reia din alunecare din alunecare și deschide scorul.

Minutul 1: Fluier de start!

Echipele:


Antrenorul Parmei, Roberto D’Aversa, s-a declarat surprins plăcut de profesionalismul celor doi români, care au preferat să zboare spre Italia pe banii lor pentru a ajunge la echipa de club mai repede decât le cumpărase federaţia bilete de avion.

Dennis Man va începe meciul ca titular, în timp ce Mihăilă este păstrat pentru a intra pe parcurs. DAversa a vorbit în mai multe rânduri despre viteza incredibilă a olteanului şi probabil că-l va introduce pe parcurs pentru a specula spaţiile din apărarea adversă.

D’Aversa, înainte de Benevento-Parma, 16:00, Live Video Digi Sport 2: „Trebuie să câștigăm cu orice preț”

La conferința de presă premergătoare meciului, antrenorul Roberto D’Aversa a explicat cât de important este acest meci pentru Parma în tentativa de a evita retrogradarea în Serie B.

„Nu îmi place cuvântul ‘finală’, dar pentru ei sunt trei puncte în joc, în timp ce pentru noi sunt șase. Trebuie să câștigăm cu orice preț. Ei vin după o victorie contra lui Juve. Le-am spus băieților că trebuie să ne gândim doar la noi în aceste 52 de zile rămase pentru a ne atinge obiectivul.

Cred în echipă, iar dacă ne aflăm pe acest loc înseamnă că nu am dat tot ce aveam mai bun. Sunt convins că ne vom atinge obiectivul.

Unii dintre jucătorii care au fost la echipele naționale au părut cam obosiți, dar mâine dimineață (n.r. azi) vom evalua situația”, a spus D’Aversa, citat de parmalive.com.

Parma, locul 19 în Serie A, cu doar 19 puncte în 28 de etape, se află la patru lungimi de ultima poziție care asigură salvarea, ocupată de Torino, cu un meci în minus.

  • 9 meciuri și două pase decisive a strâns Man la Parma
  • 13 partide, trei goluri și două pase decisive a acumulat Mihăilă

Benevento-Parma, Live Video ora 16:00, Digi Sport 2

Cu 10 etape înainte de finalul campionatului, Parma este penultima în Serie A, cu 19 puncte. Torino, ocupanta locului 14, prima care asigură salvarea de la retrogradare, are și un meci în minus. 

Benevento este una dintre echipele pe care Parma îşi propune să o ajungă, de aceea rezultatul de astăzi este foarte important.

Etichete: dennis man , meciuri serie a , video benevento parma



Citește mai mult..