„Parcă era un moș venit de pe altă planetă”


  • Liga 1: HermannstadtFC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: Dunărea Călărași – ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Fostul selecționer al României consideră că nemții au venit mult prea relaxați în meciul împotriva tricolorilor, iar lui Joachim Low i-a reproșat că nu a abordat eficient din punct de vedere tactic meciul cu România.

Pițurcă, cuvinte dure pentru Joachim Low

„Cu Germania e greu să joci ofensiv. Germania nu mai e Germania, să fie clar asta! Iar antrenorul lor, Low, chiar m-a surprins neplăcut. Parcă era un moş venit de pe altă planetă”, a declarat Victor Pițurcă pentru AS.

„El habar nu avea de jucătorii echipei României. Erau mai relaxaţi, se putea obţine un rezultat bun, dar numai dacă jucam noi şi dacă aveam puţină şansă”, a mai adăugat fostul selecționer al Naționalei.

Deși nemții au avut mai multe ocazii importante, prin Havertz, Goretzka sau Gundogan, singurul care a reușit să marcheze a fost Gnabry, în minutul 16.

După o victorie la limită în fața României, Germania a pierdut neaşteptat în fața Macedoniei de Nord, cu scorul de 1-2. După cum se ştie, Joachim Low va părăsi naționala nemților după EURO 2020, dar există presiuni să o facă încă de acum.

Clasament Grupa J – Preliminarii CM 2022

Etichete: romania , echipa nationala , victor piturca , germania , cupa mondiala , joachim low



Citește mai mult..