Percheziții după protestele violente de luni noaptea. Anunțul Poliției Române

[ad_1]

Percheziții de amploare după protestele violente de luni seară, din centrul Capitalei. Peste 20 de persoane care ar fi participat la violențele de la finalul manifestațiilor au fost duse la audieri.


In articol:


Percheziții de amploare după protestele violente de luni seară, din centrul Capitalei. Peste 20 de persoane care ar fi participat la violențele de la finalul manifestațiilor au fost duse la audieri.

Perchezițiile au avut loc în Bucureşti şi judeţele Giurgiu, Prahova şi Ilfov. aproximativ 22 de persoane au fost ridicate.

Printre ei, se numără şi membri ai galeriilor echipelor de fotbal.

Au fost conduse la audieri 22 de persoane

”În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare 24 de mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţele Giurgiu, Prahova şi Ilfov şi mai multe mandate de aducere, într-o cauză vizând infracţiunile săvârşite în noaptea de 29/30 martie, în zona Piaţa Unirii.

Citeste si: Bătrânica care a făcut senzație la protest. Ce nemulțumiri are la cei 72 de ani

În urma percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi vor fi conduse la audieri 22 de persoane”, anunţă Poliţia Română.

De la domiciliile suspecților au fost ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, inclusiv materiale pirotehnice. Cercetările vor continua la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Au fost date amenzi pe bandă rulantă

Jandarmeria Română anunţă că, în urma protestelor desfăşurate miercuri în 44 de localităţi, au fost date 444 de sacţiuni contravenţionale, în valoare de peste 264.000 de lei.

Citeste si: Un polițist a fost înjunghiat chiar în curtea unei secții de poliție

„Jandarmeria Română a asigurat măsurile de ordine şi siguranţă a participanţilor la protestele care au avut loc ieri (miercuri- n.r.),

în 44 de localităţi. Permanent, pe timpul desfăşurării acestor manifestaţii, echipele de dialog ale Jandarmeriei au adus la cunoştinţa participanţilor prevederile legale în vigoare, precum şi consecinţele legale ale nerespectării acestora”, a transmis, joi, Jandarmeria Română.

Citeste si: Jandarm rănit la proteste: „Când se termină cuvintele, zboară pietrele”

[ad_2]

Citește mai mult..