Reacţia lui Mauricio Pochettino, după ce Kylian Mbappe a refuzat prelungirea contractului cu PSG  • Liga 1: HermannstadtFC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: Dunărea Călărași – ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Ce spune Mauricio Pochettino despre Kylian Mbappe

Într-o conferinţă de presă, Pochettino a fost întrebat despre Mbappe, care a refuzat oferta de prelungire a contractului cu parizienii, scadent în 2022.

„Nu am citit ce a spus Kylian, aşa că nu pot comenta afirmaţiile sale”, a asigurat tehnicianul argentinian, conform France Football.

Potrivit acestuia, evoluţiile jucătorului nu vor fi afectate de această situaţie: „Lucrurile se fac în timp, niciuna din cele două părţi nu se grăbeşte. Kylian este foarte concentrat ca să dea totul în fiecare meci. Nu văd nicio problemă cu această situaţie. E concentrat să dea tot ce are mai bun. În acelaşi timp, poate vorbi despre astfel de lucruri, însă asta nu-i va afecta finalul de sezon”.

Zinedine Zidane, iritat de zvonurile privind venirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Tot vineri, antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a fost întrebat despre reacţia lui Mbappe, care s-a arătat obosit de criticile ce i-au fost aduse după ultimele meciuri ale naţionalei Franţei.

Zidane i-a recomandat atacantului să aibă răbdare.

„Presiunea şi criticile îl însoţesc pe jucător. Cu cât eşti mai puternic, cu atât vei fi mai criticat. Aşa se întâmplă cu toţi jucătorii. Chiar dacă ai o reacţie, întotdeauna vor exista critici. Îţi vor spune lucruri minunate când faci ceva bun şi lucruri rele când joci rău. Asta nu se schimbă niciodată, o ştim bine aici”, a spus tehnicianul lui Real.

Etichete: mauricio pochettino , kylian mbappeCitește mai mult..