VIDEO – Micuțul Sebastian, găsit mort după trei luni pe un câmp? Părinții lui sunt în stare de șoc

[ad_1]

O veste cruntă a căzut ca un trăsnet, sâmbătă, asupra familiei micuţului Sebastian, copilul în vârstă de 7 ani, dat dispărut încă din data de 9 ianuarie. Ar fi fost găsit fără viață.


In articol:


UPDATE: „Cadavrul a fost transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei și identificarea sa”, a transmis IPJ Arad.

„Există posibilitatea ca cel găsit să fie chiar Sebastian, din păcate. Familia copilului a aflat despre găsirea unui cadavru pe câmp, iar acum așteptăm identificarea sa, dar și rezultatele autopsiei”, a spus o sursă din poliție, pentru specialarad.ro.

Autorităţile i-au anuntat pe părinți că abia sâmbătă, după 3 luni, băiatul ar fi fost găsit, dar fără viaţă, aruncat într-un tufiş de pe câmp. Câinele unui cioban l-a descoperit.

O armată de polițiști, pompieri, jandarmi și peste două sute de voluntari l-au căutat pe Sebastian, micuțul de șapte ani dat dispărut de părinți în luna ianuarie a acestui an.
Forțele de intervenție au scotocit, zile în șir, întreagă zona cu câini de urmă, camere de termoviziune, drone, inclusiv un elicopter MAI. Eforturile lor au fost, din păcate, în zadar.

Cum a fost găsit trupul micuțului

Trupul neînsuflețit al micuțului a fost adulmecat, în aceată după-amiază, de câinele unui cioban, care l-a găsit în stufăriș, aproape de localitatea Vânători, unde locuiește familia.

Citeste si: Dispariții în lanț la Iași: Două fete și un băiat, cu vârste între 12 și 14 ani, sunt de negăsit

Micuțul

plecase la joacă împreună cu mai mulți copii din sat și, foarte probabil, s-a rătăcit la intoarecrea spre casă din cauza ceții.

Polițiștii fac cercetări

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad s-au deplasat la fața locului și efectuază cercetări.

Citeste si: VIDEO- Crimă îngrozitoare. A fost ucis de socru cu mai multe lovituri de cuțit

Oamenii legii spun că abia în urmă unei expertize ADN specialiștii vor putea stabili cu

exactitate identitatea cadavrului.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul femeii care a ucis două fete cu mașina

 

[ad_2]

Citește mai mult..