Arestări după protestele violente din Capitală

[ad_1]

Arest preventiv pentru 30 de zile pentru 14 dintre cele 22 de persoane audiate, sâmbătă, în urma protestelor violente de la începutul săptămânii.


In articol:


22 de persoane au fost ridicate și apoi audiate, în urma unor percheziţii care au avut loc în Bucureşti şi judeţele Giurgiu, Prahova şi Ilfov.

Pedepsele stabilite sunt următoarele: 14 persoane au fost plasate în arest preventiv pentru 30 de zile, alte trei sunt sub control judiciar, iar două au fost plasate în arest la domiciliu.

Anunțul Poliției Capitalei

”Poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare 24 de mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţele Giurgiu, Prahova şi Ilfov şi mai multe mandate de aducere, într-o cauză vizând infracţiunile săvârşite în noaptea de 29/30 martie, în zona Piaţa Unirii. În urma percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi vor fi conduse la audieri 22 de persoane”, a anunţat sâmbătă Poliţia Capitalei.

Citeste si: VIDEO- Noi proteste în București și Constanța. Participanții sunt nemulțumiți de restricțiile impuse de autorități

De la domiciliile suspecților au fost ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, inclusiv materiale pirotehnice. Cercetările vor continua la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Au fost date amenzi pe bandă rulantă

Jandarmeria Română anunţă că, în urma protestelor desfăşurate miercuri în 44 de localităţi, au fost date 444 de sacţiuni contravenţionale, în valoare de peste 264.000

de lei.

Citeste si: Cum arată noul model de declarație pe proprie răspundere și adeverința pentru angajator după ora 20:00

[ad_2]

Citește mai mult..