Focuri de armă pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane. Un polițist a fost rănit

[ad_1]

Un polițist care încerca să aplaneze un conflict izbucnit între mai multe persoane, duminică seara, în localitate Petea, județul Satu Mare, a fost rănit, iar forțele de ordine au tras focuri de avertisment. Polițistul rănit și doi scandalagii au fost duși la spital, informează Mediafax.

Polițiștii din Satu Mare au fost sesizați prin apel la 112 că în localitatea Petea a izbucnit un scandal între mai multe persoane.

Au intervenit polițiști de ordine publica și din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, precum si jandarmi, pentru a aplana conflictul.

Scandalagii au avut un comportament ostil și față de forțele de ordine și au rănit un polițist.

„Polițiștii au executat foc de avertisment, cu gloanțe de cauciuc. Polițistul rănit și doi cetățeni implicați în conflict au fost transportați la spital, pentru a li se efectua investigații medicale. Toate persoanele implicate in altercație au fost identificate și conduse la sediul Poliției”, spun reprezentanții Poliției Satu Mare.

A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice, iar cercetările se fac sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Editor : Liviu Cojan

[ad_2]

Citește mai mult..