Gabi Luncă, celebra cântăreaţa de muzică lăutărească, a murit răpusă de coronavirus. Avea 81 de ani

[ad_1]

Încă o dispariție fulgerătoare în lumea muzicii lăutărești. Celebra Gabi Luncă a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Era infectată cu coronavirus.


In articol:


Gabi Luncă a încetat din viață. Celebra cântăreață fusese infectată cu noul coronavirus şi se afla internată în spital. Ea și-a dat ultima suflare, vineri seară, la vârsta de 81 de ani.

Fiica artistei a fost cea care a dat trista veste întregii țări.


Fiica lui Gabi Luncă a anunțat dispariția mamei

”După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreuna Celui pe care L-au iubit şi L-au slujit o viaţă întreagă! O să ne revedem…”, a scris, vineri seară, pe Facebook fiica artistei, Rebeca Onoriu. 

Citeste si: Viorica de la Clejani, în doliu: „Nu a murit de covid, ci de….ar fi putut trăi!”

Gabi Luncă se afla internată la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean Ilfov, din cauza Covid-19.

Lumea muzicii lăutărești, lovită de coronavirus

În ultimele săptămâni, mai multe staruri ale muzicii lăutărești au murit din cauza coronavirsului. O ţară întreagă a fost șocată de dispariţia lui Nelu Ploieşteanu, considerat de mulţi ultimul mare lăutar al ţării! COVID-ul i-a agravat starea de sănătate și medicii nu l-au mai putut salva.

Citeste si: Fostul președinte Barack Obama, în doliu. A murit „Mama Sarah”

Timp de trei săptămânii, medicii de la spitalul Floreasca din capitală au luptat să îl

salveze pe Nelu Ploieşteanu- internat acum mai bine de 3 săptămâni, cu diagnostic covid-19. De boala care ne chinuie acum pe toti, a scăpat marele artist, dar traumele pe care le-a lăsat în trupul său au mers pe o singură cale, cea aducătoare de moarte.

Citeste si: Doliu la Hollywood. A murit marea actriță Jessica Walter

Pe 26 martie, o altă veste tragică a zguduit din temelii lumea muzicii lăutărești!Regina muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, și-a dat ultima suflare.

Era infectată tot cu coronavirus.

[ad_2]

Citește mai mult..