Hamidou Keyta a dus-o pe Botoșani cu un pas în play-off, dar și-a anunțat plecarea imediat după meci: ”E timpul!”



  • Liga 1: CFR Cluj – Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB – Universitatea Craiova, duminică, 20:30, Digi Sport 1

La finalul jocului, atacantul francez a anunțat că va pleca de la FC Botoșani la finalul sezonului, când îi expiră contractul.

VIDEO cu rezumatul meciului FC Botoșani – Viitorul 1-0:

Hamidou Keyta și-a anunțat plecarea de la FC Botoșani, după victoria cu Viitorul

Sunt foarte fericit pentru victorie și pentru că am marcat. Cred că 99% suntem în play-off. Trebuie să mergem la Voluntari să jucăm cum am făcut-o acum, cu ambiție, și să luăm cele trei puncte, să fim siguri de play-off.

Mie mi se termină contractul la finalul campionatului, vedem atunci ce vom face, întâi să ne îndeplinim obiectivul. Nu, nu, nu voi prelungi contractul. Am stat trei ani în România, e timpul să joc afară”, a declarat Hamidou Keyta, după meciul cu Viitorul.

  • Dunărea Călărași (iulie 2018 – iulie 2019) și Viitorul (iulie – septembrie 2019) sunt celelalte echipe la care Hamidou Keyta a jucat în Liga 1

Hamidou Keyta este cel mai bun marcator al formației lui Marius Croitoru, cu 14 goluri înscrise în cele 24 de jocuri disputate în Liga 1. Evoluțiile sale din acest sezon l-au transformat într-un fotbalist atractiv, motiv pentru care a fost aproape să plece de la FC Botoșani și în iarnă.

În ianuarie, Valeriu Iftime chiar acceptase o ofertă de 150.000 de euro de la Goztepe, prima ligă a Turciei, pentru atacantul francez, însă pe ultima sută de metri mutarea a căzut, iar Hamidou Keyta a rămas la FC Botoșani.

După victoria cu FC Viitorul, adusă de golul lui Hamidou Keyta, Botoșani este pe locul 5 în Liga 1, cu 41 de puncte, și este aproape sigură de calificarea în play-off. Echipa lui Marius Croitoru poate fi matematic în Top 6 chiar la finalul acestei runde, însă doar dacă Chindia, care are 36 de puncte, nu va învinge FC Voluntari, joc programat luni, de la 17:30, în direct la Digi Sport 1. 

Etichete: play-off liga 1 , botosani viitorul , hamidou keyta , plecări fc botoșani



Citește mai mult..