News Alert | Scandal de rasism în La Liga! Fotbaliștii Valenciei au ieșit de pe teren în partida cu Cadiz. Meciul, reluat după 30 de minute



  • Liga 1: CFR Cluj – Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB – Universitatea Craiova, duminică, 20:30, Digi Sport 1

În minutul 30, la scorul de 1-1, Mouctar Diakhaby, fundașul Valenciei, l-a acuzat pe adversarul Juan Cala că l-a jignit folosind un apelativ rasist. Conflictul dintre cei doi a pornit de la o fază fixă, în care s-au ținut reciproc. Ulterior, Diakhaby și Cala s-au contrat din nou, iar fotbalistul lui Cadiz ar fi avut o ieșire rasistă, ceea ce a dus la întreruperea jocului.

Cadiz – Valencia, întrerupt după acuzații de rasism

Fotbaliștii Valenciei au decis să părăsească gazonul, în semn de solidaritate cu al lor coechipier, și au plecat la vestiare. Totuși, după 30 de minute, au decis să revină și partida s-a reluat.

Nu, rasismului! Echipa a purtat o discuție și a decis să continue jocul, pentru a apăra onoarea clubului, însă refuză să accepte rasismul de orice natură”, se arată pe contul de Twitter al clubului Valencia. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De la cabine nu a ieșit, însă, și Mouctar Diakhaby, care nu a mai vrut să joace și a fost înlocuit cu Hugo Guillamon.

Suntem alături de Diakhaby. Jucătorul, care a fost insultat pe considerente rasiste, a cerut jucătorilor să revină pe teren. Suntem alături de tine, Mouctar!”, a transmis Valencia.

Etichete: rasism , mouctar diakhaby , juan cala , cadiz – valencia , rasism la liga



Citește mai mult..