Parma, postare în limba română după golul marcat de Man! Mesajul transmis de italieni

[ad_1]

  • Liga 1: CFR Cluj – Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB – Universitatea Craiova, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Contul oficial al celor de la Parma i-a dedicat o postare în limba română jucătorului transferat de la FCSB pentru 13 milioane de euro: ”Pură pasiune”, este mesajul care a însoțit o fotografie cu bucuria lui Man după golul înscris cu Benevento.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Man și Mihăilă impresionează la Parma, dar ce se întâmplă dacă retrogradează? Ilie Dumitrescu: „Am informații de la club”

Dennis Man și Valentin Mihăilă au început să aibă prestații din ce în ce mai apreciate în tricoul formației de pe „Ennio Tardini”, însă nu puțini au fost cei care s-au întrebat ce se va întâmpla cu cei doi în cazul în care Parma va retrograda. Ilie Dumitrescu spune că are informații concrete din club, iar românii ar avea șanse mari să rămână la echipă, indiferent de situație.

„Eu sunt convins că și Mihăilă se va impune la Parma. Nu contează dacă retrogradează. Am informații de la club, ăsta e un proiect pe termen lung, e un proiect în care s-a investit.

Galerie Foto

Se va investi și în stadion. De asta s-a investit în Man, Mihăilă și alți jucători de perspectivă. Echipa asta va promova, va fi o echipă și mai puternică. Din punct de vedere financiar, să nu vă faceți griji la Parma.

Man și Mihăilă nu pot salva ceea ce s-a făcut cu nu știu câte etape înainte. Au fost și schimbări la nivel de bancă tehnică, nu e simplu”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal European, de la Digi Sport.

  • 10 meciuri, un gol și două pase decisive a strâns Dennis Man la Parma
  • 14 partide, trei goluri și două pase decisive are Mihăilă

Etichete: parma , dennis man , benevento – parma

[ad_2]

Citește mai mult..