Paștele Catolic 2021. Premierul Cîțu: ”Viaţa spirituală ne hrăneşte speranţa”

[ad_1]

Paștele Catolic 2021. Premierul Florin Cîțu a transmis, duminică, un mesaj cu ocazia Paștelui Catolic. El a vorbit despre importanța vieții spirituale.


In articol:

  • Cîțu: ”Doresc tuturor sărbători pline de sănătate”
  • Și Klaus Iohannis a transmis un mesaj

Premierul Florin Cîţu a vorbit în mesajul său despre cât de importantă este viața spirituală pentru omenire.

”Apreciez responsabilitatea şi solidaritatea pe care comunităţile religioase le-au manifestat în toată această perioadă şi pentru îndemnul adresat credincioşilor ca măsurile dispuse de către autorităţi să fie riguros respectate.

Cîțu: ”Doresc tuturor sărbători pline de sănătate”

Viaţa spirituală ne hrăneşte speranţa şi ne ajută să fim mai puternici în încercările prin care trecem uneori. Doresc tuturor sărbători pline de sănătate, lumină şi bucurie, cu încrederea că împreună vom avea puterea de a depăşi greutăţile, mergând solidari pe drumul Învierii! Cristos a Înviat!”, afirmă premierul în mesajul transmis cu ocazia Paştelui catolic.

Citeste si: Paștele Catolic 2021. Lockdown strict în Italia timp de trei zile

Și Klaus Iohannis a transmis un mesaj

Președintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj cu ocazia Paștelui Catolic 2021: ”În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credinţa şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă”.

Citeste si: Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis de Paștele Catolic 2021: ”Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19”


[ad_2]

Citește mai mult..