Sepsi LIVE VIDEO, Digi Sport 1, ora 17:30. Balint vs Grozavu

[ad_1]

  • Liga 1: FC Botoșani – FC Viitorul, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB – Universitatea Craiova, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar în turul sezonului regulat curent, pe 17 decembrie 2020, atunci când covăsnenii s-au impus pe teren propriu cu un categoric 3-0, goluri marcate de Pavol Safranko – dublă şi Cătălin Golofca.

Echipa lui Laszlo Balint (locul 10, 33 de puncte) a pierdut ultimele trei partide, în timp ce formația pregătită de Leo Grozavu și-a asigurat prezența în play-off – ocupă locul 4, cu 44 de puncte.

UTA – Sepsi LIVE VIDEO, Digi Sport 1, ora 17:30

Doar o victorie au reuşită arădenii pe teren propriu în acest sezon, 1-0 cu Chindia (24 octombrie 2020), în rest au cinci remize şi opt înfrângeri. Gruparea antrenată de Laszlo Balint a primit cel puţin un gol în șase dintre precedentele șapte jocuri disputate în campionat.

Sepsi OSK – Chindia 0-1 a fost singura partidă pierdută de covăsneni în ultimele 11 etape, interval în care au mai bifat trei succese şi șapte rezultate de egalitate.

Sepsi OSK a încheiat runda precedentă cu al doilea cel mai bun atac din campionat, 42 de goluri marcate, dintre care 22 au fost reuşite în deplasare.

16 dintre cele 28 de goluri încasate de elevii lui Leo Grozavu au fost primite în repriza secundă.

Etichete: uta – sepsi live video

[ad_2]

Citește mai mult..