Galerie Foto | La aproape 50 de ani, „IronWoman” se pregătește de cea mai importantă competiție din viața sa  • Liga 1: CFR Cluj – Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia – FC Voluntari, luni, 17:30, Digi Sport 1

Justine Mattera a impresionat de-a lungul carierei prin forma fizică de invidiat, iar pasiunea sa pentru sport a împins-o să participe la prima cursă cu adevărat importantă din viața sa. Italianca a dezvăluit cum se antrenează pentru Triatlonul Internațional de la Bardolino.

Galerie Foto

  • Triatlonul de la Bardolino este cea mai veche întrecere de acest gen din Italia. Peste 1.000 de participanți iau startul în fiecare an la competiția cu reguli asemănătoare celor de la Jocurile Olimpice: 1.500 m – înot, 40 km – ciclism și 10 km – alergare.

Justine Mattera se pregătește intens pentru Triatlonul de la Bardolino: „O cursă istorică”

Voi participa la Bardolino, o cursă istorică. Trebuie să se stabilească data și să se confirme, va fi primul meu triatlon olimpic important, prestigios. Mă pregătesc atât în ​​aer liber, cu alergare și înot în patru sesiuni pe săptămână, și acasă, pe role.

Și apoi lucrez la consolidare de cel puțin trei ori pe săptămână: genuflexiuni, abdomene și alte exerciții fizice. Nu am mult timp disponibil: copiii mei învață de acasă și trebuie monitorizați și ajutați„, a declarat Justine Mattera, pentru Gazzetta dello Sport.

De asemenea, Justine Mattera a vorbit despre rutina sa zilnică, în afara antrenamentului pentru competiții: „În fiecare dimineață, 50 de genuflexiuni pentru picioare și fese, 50 de flotări și 50 de abdomene. După micul dejun, alergare și înot. Și de două ori pe săptămână un curs de dans online„.

Etichete: triatlon bardolino , ironwoman , justine matteraCitește mai mult..