„M-am simțit jenat, nici măcar nu-a privit”

[ad_1]

  • Liga 1: CFR Cluj – Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia – FC Voluntari, luni, 17:30, Digi Sport 1

Cei doi au fost adversari în sferturile de finală ale Cupei Italiei din sezonul 2018/2019. Atunci, Atalanta se impunea clar, scor 3-0, iar Gosens intra pe teren în minutul 89. La finalul meciului, mijlocașul german a mers la Cristiano Ronaldo pentru „a-și îndeplini visul” de a avea tricoul starului portughez.

Cum i-a spulberat Ronaldo visul unui adversar care îi voia tricoul: „M-am simțit jenat, nici măcar nu-a privit”

Gosens a povestit în autobiografia sa, intitulată „Dreams are Worthwile”, cum a decurs dialogul cu Cristiano Ronaldo.

„După fluierul final, am mers la el și nici măcar nu m-am bucurat de victorie, dar Ronaldo nu a acceptat. L-am întrebat: ‘Cristiano, pot să primesc tricoul tău?’. Nici măcar nu m-a privit, a zis doar: „Nu!”.

Mă înroșisem, eram complet rușinat. Am plecat, mă simțeam mic. Cunoașteți acel sentiment când faci ceva rușinos și te uiți în jurul tău să vezi dacă a mai observat cineva? Așa m-am simțit eu atunci și am încercat să ascund”, a povestit Gosens, citat de Goal.

Gosens, aflat din 2017 la Atalanta, s-a întâlnit cu Juventus de șase ori, iar singura victorie a venit chiar la meciul din Cupa Italiei. Trei meciuri s-au încheiat la egalitate, iar Juventus s-a impus de două ori.

Atalanta, locul 3 în Serie A, cu 58 de puncte, este mai bine clasată acum decât Juventus. Campioana Italiei e pe 4, cu 56 de puncte și un meci mai puțin disputat.

  • 4 meciuri a strâns Gosens la naționala Germaniei
  • 35 de partide, 10 goluri și șapte pase decisive are germanul la Atalanta, în acest sezon

Etichete: juventus , cristiano ronaldo , atalanta , robin gosens

[ad_2]

Citește mai mult..