Man și Mihăilă au ajuns „rezerva de aur” de la Parma. Laude fără rezerve pentru românii care se luptă să salveze echipa  • Liga 1: CFR Cluj – Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia – FC Voluntari, luni, 17:30, Digi Sport 1

Man și Mihăilă, „singurele motive de bucurie”. De ce spun italienii că românii sunt „rezerva de aur” a Parmei

Man a înscris primul său gol în Serie A la remiza cu Benevento, scor 2-2, iar presa din Italia l-a desemnat omul meciului. Jurnaliștii de la Parmalive au vorbit despre importanța pe termen lung a transferurilor celor doi români, atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere financiare.

„Singurul motiv de bucurie: Man și Mihăilă s-au acomodat, iar viitorul ține doar de ei”, titrează sursa citată, care explică de ce românii pot reprezenta o afacere de succes pentru Parma indiferent de ceea ce se va întâmpla în sezonul următor.

Cei doi reprezintă ‘rezerva de aur’ a Parmei, atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere economic, în cazul unor posibile transferuri”, a scris sursa citată.

„Investiția lui Kyle Krause în cei doi atacanți români tineri a avut sens. Acum, după ce aceștia s-au acomodat și par că evoluează de la meci la meci, Parma se pregătește să profite de toate beneficiile acestei afaceri, mai ales că se vorbește de interes pentru ei din mai multe locuri”.

Recent, Giovanni Becali a recunoscut că Napoli este una dintre echipele care se interesează de Valentin Mihăilă. Extrema stângă a fost cumpărată de Parma în octombrie 2020, de la Universitatea Craiova, pentru 8,5 milioane de euro.

  • Trei goluri și două pase decisive a strâns Mihăilă în cele 14 meciuri disputate la Parma
  • Un gol și două assist-uri a reușit Man în cele 10 partide din Serie A

Cu nouă runde rămase de disputat în acest sezon, Parma ocupă locul 19 în Serie A, penultimul, cu doar 20 de puncte acumulate. Pe ultima poziție care asigură salvarea este Torino, cu 24 de puncte și un meci mai puțin disputat.

Golul cu care Dennis Man a egalat în meciul Benevento-Parma 2-2

Ilie Dumitrescu crede că Man și Mihăilă vor rămâne la Parma și în Serie B

Ilie Dumitrescu spune că are informații concrete din club, iar românii ar avea șanse mari să rămână la echipă, indiferent de situație.

„Eu sunt convins că și Mihăilă se va impune la Parma. Nu contează dacă retrogradează. Am informații de la club, ăsta e un proiect pe termen lung, e un proiect în care s-a investit.

Se va investi și în stadion. De asta s-a investit în Man, Mihăilă și alți jucători de perspectivă. Echipa asta va promova, va fi o echipă și mai puternică. Din punct de vedere financiar, să nu vă faceți griji la Parma.

Man și Mihăilă nu pot salva ceea ce s-a făcut cu nu știu câte etape înainte. Au fost și schimbări la nivel de bancă tehnică, nu e simplu”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal European, de la Digi Sport.

Etichete: italia , serie a , parma , dennis man , valentin mihailaCitește mai mult..