Mercur in tranzit prin Berbec. Cum esti afectat in perioada 5-19 aprilie 2021

[ad_1]

Din 5 aprilie, Mercur va fi în tranzit prin Berbec, zodie de foc. Planeta comunicării, Mercur va ieși din semnul Peștilor cuprinși de reverie și confuzie. Aceasta este o veste bună pentru toate zodiile, pentru că din 5 aprilie vom fi mai îndrăzneți si vom comunica mai ușor decât de obicei datorită zodie de foc, Berbec.


In articol:


Iată cum vor fi afectate zodiile în această perioadă de tranzit a planetei Mercur în zodia Berbec!


Totul se schimbă cu tranzitul planetei Mercur în zodia Berbec

În perioada 5 aprilie- 19 aprilie vom simți schimbări majore la nivelul comunicări i, vom spune lucrurilor pe nume indiferent de situație, datorită curajului de care dă dovadă zodia de foc, Berbec.

Datorită tranzitului prin Berbec, vom trăi într-un ritm mai alert, vom avea o energie debordantă și încredere în forțele proprii.
Această perioadă ne va lărgi orizontul comunicării cu ceilalți, vom putea spune tot ceea ce simțim. Însă trebuie să fim foarte atenți, deoarece acest tranzit ne va face să vorbim uneori fără să gândim prea mult și fără să ținem cont de consecințele care vor apărea sau dacă am ofensat pe cineva drag. Acest lucru se întâmplă mai ales din cazua agresivității zodiei berbec, dar și a planetei Mercur, care este foarte rapidă.

Cu toate acestea, acest tranzit ne aduce sclipirea de care avem nevoie pentru ca ne face sa ne organizăm mai bine și să ne punem la puct ideile viitoare, sa iesim din stagnarea si confuzia informationala in care suntem de mai mult de două luni.

Despre Mercur se spune că este cea mai mica planeta din sistemul nostru solar dar si cea mai rapida, aceasta are nevoie doar de 88 zile sa orbiteze Soarele.

Insa Mercur are o influență puternică asupra noastră. Mitologia romana, spune că Hermes/Mercur este cel mai destept zeu din Olimp. Acesta fiind mesagerul, translatorul si interpretul. Toti zeii apelau la el pentru aflarea noilor diverselor informații.

Aceasta combinatie cosmica este despre a impinge limitele si a trezi imaginatia ca sa ne deschidem spre o noua lume de posibilitati.

Totodată, în astrologie, Mercur reprezinta modul în care comunicăm în diverse situații, felul în care gandim, ratiunea, adaptabilitatea, transportul pe distante scurte.

Mercur e guvernatorul zodiilor Gemeni si Fecioarei.

Berbecul, semn de foc și primul semn din zodiac, acesta este un lider înnăscut ce se duce cu curaj acolo unde nu a mai fost nimeni inainte, fără să se gândească prea mult timp, acționează impulsiv.

Mercur in tranzit prin Berbec. Cum esti afectat in perioada 5-19 aprilie 2021[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zodia Berbec- caracteristici, personalitate, cariera si relatii

Planeta comunicării și a gândirii, Mercur, în zodia Berbec ne va face să gândim rapid și să acționăm instant atunci când ne dorim cu adevărat ceva

Acest tranzit extrem de dinamic dintre Mercur si Berbec reprezintă o perioada in care cu totii simtim o mai mare nevoie sa gandim si sa transmitem interlocutorilor ceea ce ne dorim, într-un mod diferit și mai îndrăzneț.

În această perioadă ne dorim să facem ceva nou, pentru că ne-am saturat de vechile obiceiuri, ganduri si vorbe. Zosia Berbec descrie prin excelenta noul, ceva diferit obtinut într-un mod impulsiv, agresiv.

Nu ar trebui sa ne sperie faptul că de acum comunicarea va deveni mult mai directa și îndrăzneață, pentru ca Berbecul, fiind și cel curajos este cunoscut pentru modul sau de exprimare autentic, direct si plin de entuziasm.

Mercur este planeta gandirii, iar Berbecul este zodia care tinde să comunice direct și reacșonând imediat ce ideea a fost gândită. Aceasta e o perioadă in care ne vom exprima pasiunile și dorințele mult mai intens decat de obicei. Mercur in Berbec ne deschide calea spre noi perspective la care nici nu ne așteptam. Trebuie să profităm din plin de această perioadă, deoarece va fi foarte benefică petru unele zodii.

Citeste si: Zodiile care se vor căsători în 2021. Bat clopote de nuntă

[ad_2]

Citește mai mult..