Momente grele pentru un fost concurent de la „Puterea Dragostei”. A fost condamnat la închisoare cu executare

[ad_1]

Momente grele pentru un fost concurent de la „Puterea Dragostei”. A primit o condamnare surprinzătoare la închisoare cu executare pentru conducerea unei mașini fără permis, de fapt cu permisul suspendat.


In articol:


Akebono de la „Puterea Dragostei” are pe rol trei dosare în care este judecat, iar într-unul dintre ele a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, potrivit Wowbiz.

Sentința nu este definitivă, ci poate fi atacată cu apel.

Gălățeanul Alexandru Claudiu Laurențiu, cunoscut sub numele de Akebono, a luat parte la sezonul trei al emisiunii „Puterea Dragostei”. Este unul dintre cei mai controversați concurenți din reality-show de la Kanal D. 

Citeste si: Ce se întâmplă cu Berna și Philip de la Puterea Dragostei? Blondina a spus tot!

Akebono, trădat de Aya după plecarea din casa „Puterea Dragostei”

Akebono a avut o relație cu Aya în casa de la Puterea Dragostei, dar concurenta l-ar fi trădat pe ex-ul ei și ar fi început o relație cu Nicos, unul dintre protagoniștii acestui sezon.

Akebono a spus într-un live pe Instagram că nu se aștepta ca Nicos și Aya de la Puterea dragostei să fie împreună, mai ales că înainte ca el să fie descalificat pentru bătaia din casă i-a spus concurentei că o așteaptă afară.

Citeste si: O fostă concurentă de la Puterea Dragostei vrea să participe la Survivor România. Despre cine este vorba

Condamnat să presteze muncă socială la un Seminar teologic

Într-un alt dosar, Akebono a fost condamnat la 8 luni de închisoare într-un dosar de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Instanța a dispus suspendarea pedepsei și a stabilit un termen de supraveghere de 2 ani, timp în care Akebono nu are voie să mai comită alte infracțiuni, indiferent de natura acestora.

Potrivit sursei citate, tânărul trebuie să frecventeze un program de reintegrare socială și să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunității la școala de preoți, Seminarul Teologic ”Sfântul Andrei” din Galați.

Citeste si: Pentru cine s-a întors Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” în Turcia?! Anunțul șatenei

Akebono: „Iubirea mea, cu tine aș fugi!”

Akebono de la „Puterea Dragostei” a fost surprins în toamna anului trecut în compania Monei Stoian. Cei doi au petrecut până în zori la un club din centrul Vechi al Capitalei.

Akebono de la „Puterea Dragostei” și Mona au petrecut în club, alături de George și alți prieteni comuni pe care îi au. Băutura a curs si muzica a răsunat. Așa au petrecut George, Mona, și Akebono de la „Puterea Dragostei”.

Mona Stoian a purtat un costum mov, mulat, ce i-a pus formele în valoare.

Akebono de la „Puterea Dragostei” a fost surprins în toamna anului trecut în compania Monei Stoian

Toată seara, Akebono a stat cu privirea pe ea. Deși se zvonește că Mona și Akebono formează un cuplu, cei doi susțin că sunt doar amici. Mona de la „Puterea Dragostei” afirmă că mai speră la o împăcare cu George.

Akebono a condus-o pe Mona de la „Puterea Dragostei” acasă. Cei doi s-au filmat în mașină, pe ritmuri de manele:  „Iubirea mea cu tine-aș fugi, cu tine aș fugi, la capătul lumii.

Să fim noi doi, numai doi noi și iubirea dintre noi!”,  sunt câteva dintre versurile ascultate de cei doi.

[ad_2]

Citește mai mult..