Prognoza meteo ANM pentru marți, 6 aprilie 2021. Vremea se încălzește pe alocuri

[ad_1]

Conform meteorologilor ANM, vremea de marți va fi una puțin mai caldă și destul de stabilă. Se încălzește în majoritatea țării și nu vor mai exista precipitații atât de mari.


In articol:


Vremea în București


În București ploile se opresc deocamdată. Marți dimineață, dar și după-amiază cerul va fi senin. Temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius, iar maxima va atinge 16 grade Celsius. Totodată, vântul va sufla cu o maximă de 12 km/h.

Vremea la munte

La munte cerul va fi parțial înnorat, temperatura maximă va atinge 8 grade Celsius, iar cea minimă va atinge -1 grad Celsius.
Vântul va sufla cu o viteză maxima de 9 km/h.

Vremea pe litoral

Vremea la mare[Sursa foto: PixaBay]

Pe litoral vor exista nori dar și o ploaie torențială care va începe noaptea. Temperatura maximă va atinge 15 grade Celsius după amiază, iar cea minimă va atinge 5 grade, dimineața devreme. Vântul va sufla cu o viteză maximă de 27 de km/h.

Vremea în marile orașe

Citeste si: Vremea extremă face victime. Cel puțin 75 de oameni au murit în urma unor ploi torențiale

Vremea în Timișoara

În Timișoara avem o vreme mai mohorâtă și destul de rece pentru această perioadă. Cerul va fi înnorat pe toată perioada zilei, temperatura minimă va înregistra 2 grade Celsius, iar maxima va atinge 7 grade Celsius.

Vântul va bătea destul de agresiv, cu 25 de km/h.

Vremea în Iași

În Iași vremea se menține caldă, însă vor exista înnorări. Maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 3 grade Celsius, noaptea. Viteza maximă a vântului va fi de 25 de km/h.

Citeste si: Avertizare METEO! ANM anunță ploi în mai multe zone din țară

Vremea în Cluj

La Cluj va fi mai frig decât în ziua de luni, iar temperaturile nu vor depăși pragul de 16 grade Celsius. Va ploua în cea mai mare parte a țării, conform prognozei meteo ANM. maxima zilei de marți este de 12°C, în timp ce minima înregistrată este de 0°C. Va fi o vreme cu nori și soare și sunt șanse de precipitații de 25% pe timpul serii.

Pe timpul zilei sunt de 40%. Vântul va sufla cu 28 km/h.

 

 

 

 

 

[ad_2]

Citește mai mult..