Valentin Mihăilă s-a accidentat! Mijlocașul român nu a putut încheia ultimul antrenament al Parmei. Ce urmează

[ad_1]

  • Champions League: Manchester City – Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

  • Champions League: Real Madrid – Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Mijlocașul de bandă, pentru care italienii au plătit 8.500.000 de euro Universității Craiova în toamna anului trecut, nu a putut încheia ședința de pregătire, din cauza unor dureri la mușchii adductori.

Valentin Mihăilă, accidentat la ultimul antrenament al Parmei

În aceeași situație cu fotbalistul român este și mijlocașul francez Wylan Cyprien, jucător la care, spre deosebire de Valentin Mihăilă, Roberto D’Aversa apelează rar, care a încheiat prematur antrenamentul, acuzând probleme în aceeași zonă.

Conform publicației locale Parmalive, cei doi fotbaliști vor fi supuși unor controale medicale amănunțite în următoarele zile, pentru a se stabili dacă Roberto D’Aversa va putea conta pe ei în următorul joc, împotriva lui AC Milan, programat sâmbătă, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 2.

Problemele medicale vin pentru Valentin Mihăilă într-un moment în care traversa o formă sportivă bună, cu goluri marcate în martie pentru Parma, în 3-3 cu Fiorentina și 2-1 cu Roma, și pentru echipa națională, în victoria 3-2 cu Macedonia de Nord.

Celălalt român din lotul Parmei, Dennis Man, care a adus un punct echipei cu Benevento, 2-2, când a marcat primul gol din Serie A, s-a antrenat normal și, dacă situația sa medicală va rămâne optimă în această săptămână, are șanse mari să apară din nou în primul ”11”, la confruntarea cu AC Milan.

Etichete: parma , valentin mihaila , accidentare valentin mihăilă

[ad_2]

Citește mai mult..