VIDEO -Un tânăr s-a electrocutat pe tren, se pare ca să facă un selfie

[ad_1]

O tragedie s-a petrecut pe calea ferată. Un tânăr în vârstă de 30 de ani s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un tren și a atins cablurile de înaltă tensiune.


In articol:


Tânărul în varsta de 30 de ani care se intreaba la ce spital va ajunge dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren in cartierul Chitila din Bucuresti …era in stare grava, s-a electrocutat din cauza liniilor de inalta tensiune de pe calea ferata.

„Noi am fost solicitati la 112 pentru o persoana surprinsa

pe o locomotiva care s-ar fi electrocutat pe liniile de inalta tensiune ale caii ferate, era constient, lucid, vorbea cu noi”, spun cei de la ISU.

Tânărul electrocutat se pare că pentru un selfie a ajuns în stare gravă la spital

Pompierii chemati de urgenta la fata locului au asteptat sa fie oprit curentul pentru a-l cobori de barbat de pe tren.

„La venirea pompierilor barbatul era constient si a avut un scurt dialog cu acestia, in ciuda faptului ca avea arsuri pe aproape 90 la suta diin
suprafata corpului, a fost dat jos de pe vagonul cistena si dus la un spital din Capitala pentru a i se acorda ingrijiri medicale”, relatează reporterul Kanal D.

Localnicii spun ca zona este frecventata de tineri care se urca pe vagoane in dorinta sa isi faca un selfie si nu realizeaza ca pericolul este urias.

„În aceasta zona se intampla cam doua- chiar trei cazuri pe an, deoarece vagoanele sunt sub tensiune.

27 de kilowati, merg copiii, tineretul sa faca selfie”, povestesc localnicii.

Zona de cale ferata din Chitila este folosita pentru gararea vagoanelor de marfa. Politia a inceput o ancheta si urmeaza sa identifice daca intr-adevar barbatul s-a urcat pe tren ca sa isi faca o fotografie. Tanarul a fost dus de urgenta la spital insa, din pacate, ranile i-au fost fatale si s-a stins din viata.

[ad_2]

Citește mai mult..