Câștigătoarea „Mrs. Sri Lanka”, rănită pe scenă de o fostă deținătoare a titlului pe motiv că ar fi divorțată



Câștigătoarea celui mai mare concurs de frumusețe din Sri Lanka a trecut printr-un moment mai puțin fericit imediat după ce jurații i-au înmânat premiul. Regina frumuseţii, Pushpika De Silva, a ajuns de la ceremonie direct la spital, acolo unde a fost îngrijită de medici după ce o fostă câștigătoare a titlului „Mrs. Sri Lanka” i-a smuls coroana de pe cap pe motiv că este divorțată, transmite BBC.

Juraţii au numit-o pe De Silva câştigătoare în 2021 la finala „Mrs. Sri Lanka” care a avut loc într-un teatru din Colombo, duminică seară.

Însă, câteva momente mai târziu, câştigătoarea din 2019, Caroline Jurie, i-a smuls coroana invocând o regulă a organizatorilor competiţiei care precizează că participantele trebuie să fie căsătorite şi nu divorţate. Ea i-a pus coroana concurentei de pe locul doi, obligând-o pe De Silva să părăsească în lacrimi scena.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Organizatorii i-au cerut scuze lui De Silva, care a afirmat că este despărţită, nu divorţată.

Într-un mesaj pe Facebook, ea a spus că a fost la spital pentru a fi tratată din cauza rănilor de la cap suferite în timpul incidentului.

De Silva a precizat că va acţiona în judecată pentru felul „nerezonabil şi jignitor” în care a fost tratată de fosta câștigătoare.

„Încă sunt o femeie nedivorţată”, a scris ea. „O adevărată regină nu este o femeie care smulge coroana altei femei, ci o femeie care pune în secret coroana alteia!”.

Directorul Mrs Sri Lanka World, Chandimal Jayasinghe, a declarat pentru BBC că trofeul va fi returnat marţi lui De Silva.

Editor : Ioana Coman



Citește mai mult..