„Câți ani va mai apăra Niță poarta naționalei?” Cristi Munteanu n-a ezitat și și-a argumentat răspunsul

[ad_1]

  • Champions League: Manchester City – Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

  • Champions League: Real Madrid – Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Galerie Foto

Portarul Spartei Praga a impresionat în partidele naționalei din Grupa J a preliminariilor CM din Qatar. A avut șapte intervenții providențiale cu Germania (0-1) și șapte parade și în meciul de la Erevan, scor 2-3 cu Armenia. 

Bucureșteanul a stat mult timp în umbra lui Ciprian Tătărușanu, dar după retragerea fotbalistului de la AC Milan a devenit titularul naționalei. 

Cristi Munteanu: „Niță va mai apăra cinci ani poarta naționalei. N-are tendințe de îngrășare”

Fost portar cu 338 de partide în Liga 1, campion cu Dinamo, Cristi Munteanu îi prevede un viitor strălucitor lui Niță.

„Niță a preluat excelent ștafeta de la Ciprian Tătărușanu, iar România demonstrează că de 30 de ani impresionează la capitolul portari. De la Stelea și Lobonț la Tătărușanu și Niță.

Florin a fost formidabil în meciurile cu Germania și Armenia, ar fi fost un dezastru fără el. Sută la sută va rămâne la cel mai înalt nivel încă cinci ani de-acum și va apăra poarta naționalei.

Are 33 de ani, e o vârstă bună pentru un portar. E serios, face munca asta cu pasiune și, foarte important, nu are tendințe de îngrășare”, a declarat Cristi Munteanu, pentru digisport.ro.

  • FCSB a luat două milioane de euro pe Florin Niţă în 2018, dar jucătorul nu voia să plece de la FCSB şi Becali a apelat la rudele portarului pentru a-l convinge
  • 700.000 de euro este salariul lui Florin Niţă la Spara Praga în ultimul an de contract, 2020-2021
  • Sparta Praga este pe locul 2, cu 51 de puncte, cu 5 puncte mai mult decât locul 3, FC Slovako. Lider este Slavia lui Nicolae Stanciu, cu 65 de puncte

Etichete: cristi munteanu , florin nita

[ad_2]

Citește mai mult..