FCSB, negocieri avansate pentru transferul unui internațional român! Suma pregătită de Gigi Becali

[ad_1]

  • Champions League: Manchester City – Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

  • Champions League: Real Madrid – Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Gigi Becali s-ar fi interesat în ultima perioadă de situația internaționalului român, pe care l-ar dori la FCSB din startul stagiunii viitoare, liber de contract. Negocierile dintre părți ar fi început deja, iar în acest moment sunt într-un stadiu avansat.

Alexandru Crețu, negocieri pentru un transfer la FCSB

Totuși, deși jucătorul s-a consacrat la Maribor pe poziția de mijlocaș defensiv, pentru care a și fost adus la echipa națională, Gigi Becali l-ar dori, potrivit Fanatik, la FCSB pentru a juca în centrul apărării, acolo unde Toni Petrea se bazează pe Iulian Cristea și Andrei Miron, singurii stoperi ”de meserie” din lot.

Pentru a-l convinge să semneze cu FCSB, Gigi Becali i-ar oferi fotbalistului de 28 de ani un salariu lunar de 15.000 de euro, același pe care Alexandru Crețu îl încasează și la Maribor. 

Dat fiind faptul că va veni din postura de jucător liber de contract, Alexandru Crețu ar urma să încaseze și o primă consistentă de instalare, care s-ar ridica, potrivit sursei citate anterior, la 100.000 de euro.

FCSB a transferat și în iarna trecută un fotbalist pentru poziția de fundaș central, pe Denis Haruț, care, la fel ca în cazul lui Alexandru Crețu, s-a consacrat pe o altă poziție, apărător dreapta, însă jucătorul adus de la FC Botoșani pentru 661.000 de euro nu a reușit să se impună, având evoluții sub așteptări când a fost folosit.

Alexandru Crețu evoluează din ianuarie 2017 în Slovenia, inițial la Olimpija Ljubljana, care l-a transferat de la Poli Iași, ulterior, un an mai târziu, făcând pasul la Maribor, cu care a câștigat titlul în 2019.

Etichete: gigi becali , alexandru cretu , transferuri fcsb

[ad_2]

Citește mai mult..