Live Video | Csikszereda-Rapid, Live Video ora 19:00, Digi Sport 1. Şumudică se bucură de numirea lui Nico, dar trage un semnal de alarmă

[ad_1]

  • Champions League: Manchester City – Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

  • Champions League: Real Madrid – Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Numirea lui Daniel Niculae ca preşedinte al Rapidului a fost primită cu bucurie şi speranţă de rapidişti. Echipa s-a calificat în play-off abia în ultima etapă a campionatului regulat, dar acum porneşte cu şanse egale alături de celelalte echipe în lupta pentru promovarea în Liga 1 pentru că diferenţa de la care se pleacă este mică.

LIVE VIDEO | Csikszereda – Rapid 0-0, pe Digi Sport 1

Min. 7 – Schimbare la Rapid. Fundașul stânga Finica nu mai poate continua jocul, iar Jorza îi ia locul.

Min. 1 – Începe partida.

Echipele de start:

  • Csikszereda: Szilard – Takacs, Kelemen, Apro, Bor – Savin, Casiadi – Bara, Bauza, Schieb – Suciu. Rezerve: Albert, Palmeș, Gergely, Botorok, Meszaros, Csonka, Bujdoso, Rotar, Piter. Antrenor: Valentin Suciu
  • Rapid: Moldovan – Goge, Dandea, Nastos, Finica – Barbu, Costin – Sefer, Ilie, Hlistei – Bălan. Rezerve: Drăgia, Lazăr, Ignat, Florică, Jorza, Pănoiu, Ursu, Benzar, Ioniță. Antrenor: Mihai Iosif

Rapid va debuta în această seară în play-off-ul Ligii a 2-a. Csikszereda-Rapid începe la ora 19:00 şi va fi ransmis în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro pentru abonaţii RCS-RDS.

Marius Şumudică s-a arătat bucuros pentru numirea unei glorii a Rapidului în funcţia de preşedinte după ce de la echipă au plecat pe rând Schumacher, Maftei, Rada, Pancu, Iencsi, Grigore etc.

Şumudică salută numirea lui Daniel Niculae preşedinte la Rapid, dar spune că asta nu atrage automat promovarea

Cred ca e o alegere bună, foarte bună pentru Rapid. În ideea de performanţă pentru că Nico înţelege fenomenul, vine din iarbă. Chiar era nevoie acolo de cineva ca el înainte de campania asta din play-off.

Dar va avea mult de furcă. Este omul care le poate insufla jucătorilor spiritul acestei echipe, dar totul poate fi făcut până la o limită. Nu poţi transforma o echipă, un lot, peste noapte, iar din ce am văzut eu la televizor echipele au loturi echilibrate, aşa că nu se poate vorbi despre o favorită. 

De aceea cred că se poate întâmpla orice. Rapid trebuie să-şi propună unul dintre primele două locuri, care îţi dau dreptul să promovezi direct. De pe celelalte două locuri, 3 şi 4, indiferent cine va merge la baraj nu va avea nicio şansă cu echipele care vin din Liga 1. Nivelul este incomparabil la acest moment„, a explica Marius Şumudică impresiile sale după calificarea Rapidului în play-off şi numirea lui Daniel Niculae ca preşedinte al Rapidului.

În 2021, Rapid a fost învinsă categoric „acasă” în campionat de Csikszereda, scor 1-3, astfel că se anunţă un joc foarte tare. După disputarea primelor două meciuri din prima etapă a play-off-ului, ambele încheiate 0-0, cele două echipe încep meciuri de pe poziţiile 5, respectiv 6.

Video Rapid-Csikszereda 1-3

Etichete: marius sumudica , daniel niculae , video csikszereda-rapid

[ad_2]

Citește mai mult..