Zlatan vede tot! Ce face Ibrahimovic când un coleg mai tânăr greșește la antrenamente

[ad_1]

  • Champions League: Manchester City – Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

  • Champions League: Real Madrid – Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Produs al școlii de fotbal de la Milan, atacantul Lorenzo Colombo (1,83 m) a povestit lucruri interesante despre suedezul în vârstă de 39 de ani. Tip dur și la antrenamente, Zlatan nu suportă ca tinerii săi colegi să trateze cu superficialitate chiar și acțiunile de la pregătirile formației lui Stefano Pioli.

Lorenzo Colombo spune că are multe de învățat de la Zlatan, deși suedezul l-a certat

„Mă simt realizat când mă antrenez alături de Ibrahimovic. E un privilegiu și mă simt norocos. Am încercat să iau tot ce se poate de la stilul său de joc, i-am urmărit fiecare pas. Sper că asta mă va ajuta în viitor.

În timpul antrenamentelor, el întotdeauna se așteaptă să dai tot ce poți, să nu faci greșeli. Atunci când comiți o eroare, el te ceartă! Pentru mine, acest lucru îmi este de mare ajutor. Mă face să rămân concentrat și să încerc să ridic ștacheta de la zi la zi. Îmi doresc să progresez”, a spus Lorenzo Colombo, pentru Goal.com.

După un sezon excelent la Milan Primavera, Colombo a fost luat la echipa mare de Stefano Pioli, dar de la începutul acestui an a fost împrumutat la Cremonese.

„Nici nu-mi mai aduc aminte discuția cu Stefano Pioli, totul a fost fulgerător”, a spus Colombo, care a evoluat în nouă partide pentru AC Milan. Jurnaliștii din Italia susțin că atacantul de 1,83 se aseamănă ca stil de joc cu Gabriel Omar Batistuta.

  • 1 milion de euro e cota lui Colombo

Etichete: ac milan , zlatan ibrahimovic , lorenzo colombo

[ad_2]

Citește mai mult..