Curs valutar, BNR, al zilei de azi 7 aprilie 2021. Pe ce poziție se află leul

[ad_1]

Știrilekanald.ro vă expun cel mai recent curs valutar al zilei. Noua valoare a banilor va fi expusă după ora 13:00, după ședința Băncii Naționale a României. Până atunci rămâne în vigoare cursul BNR expus ieri.


In articol:


Noul curs BNR va fi expus aici, după ora 13:00. Reprezentanții Băncii Naționale a României vor anunța noile cotații pentru leu în raport cu euro și dolar.

Citeste si: Șase români care jefuiau bancomate în Marea Britanie, trimiși după gratii timp de 14 ani

Dolarul este în scădere. Bancnota a fost tranzacționată pe piața interbancară miercuri dimineață sub 4,14 lei. Pentru moment, euro se menține în jurul valorii de 4,91 lei.

Curs Valutar BNR pentru Euro
Un euro= 4.9170 lei

Euro a crescut insesizabil marți, 6 aprilie, cu 0.0009
lei. Bancnota se menține în jurul ultimei valori maxime istorice, 4,9251 lei. Experții estimează că euro va atinge și chiar va depăși anul acesta 5 lei/euro.

Citeste si: Guvernul Cîțu, noi decizii cruciale în criza COVID. Premierul a cerut un raport pe combaterea valului trei al pandemiei

Noua valoare a banilor.[Sursa foto: PixaBay]

„În ceea ce priveşte cursul de schimb euro/leu, 90% dintre participanţi anticipează o depreciere a leului în următoarele 12 luni (comparativ cu valoarea actuală), neexistând nicio opinie de apreciere a leului.
Astfel valoarea medie a anticipaţiilor pentru orizontul de 6 luni este de 4,8886, în timp ce pentru orizontul de 12 luni valoarea medie a cursului anticipat este de 4,9777”
, se arată în datele de prognoză ale specialiștilor în finanțe ai CFA România.

Citeste si: VIDEO -„Metoda generalul” face ravagii la nivel mondial, dar și la noi

Curs Valutar BNR pentru Dolar
Un dolar= 4.1629 lei

Dolarul a scăzut ieri cu 0.0242 lei și continuă să scadă miercuri dimineața pe piața interbancară. Miercuri dimineața moneda americană se tranzacționa și sub 4.14 lei.

Cursul leu-dolar a fost foarte fluctuant în ultimul an.

Curs Valutar BNR pentru Lira Sterlină
O liră sterlină= 5.7576 lei

Lira sterlină a scăzut marți cu 0.0445 lei, după ce depășise anterior 5.8 lei.

Lira sterlină este valuta care a crescut cel mai mult față de leu de la începutul anului. La debutul lui 2021 lira sterlină se afla în jurul valorii de 5,4 lei, câștigând în 4 luni aproximativ 0.4.

Citeste si: Ce presupune refinanţarea unui credit atunci când ai istoric negativ de plată

[ad_2]

Citește mai mult..