El este tânărul șofer, de 19 ani, care a murit în accidentul de la Giurgiu. Avea permis de conducere de două luni

[ad_1]

Un accident rutier a avut loc, seara trecută, în județul Giurgiu. Sunt implicați patru tineri, iar șoferul autoturismului a murit în urma unui stop cardio-respirator. Avea 19 ani și a obținut permisul auto, în luna februarie a acestui an.


In articol:


Accidentul cumplit a avut loc la intrare în localitatea Comasca. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un pom. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un echipaj de descarcerare și o autospecială pentru transport personal și victime multiple.

Citeste si: VIDEO-Tragedie în Buzău. 3 muncitori au murit în mașină, spre serviciu

Autoritățile giurgiuvene au menționat că este vorba de un singur autoturism în care se aflau patru persoane. Alături de șofer mai erau două fete și un băiat. Două dintre persoanele din autoturism (o fată de 17 ani și un băiat de 19 ani) au fost găsite inconștiente, au fost preluate de ambulanțe SAJ și transportate de urgență la spital.

Citeste si: Accident grav! Trei persoane decedate, după ce o maşină a intrat într-un copac şi s-a răsturnat

Una dintre victime se află în stare gravă la spital.[Sursa foto: Facebook]

Una din fete, în vârstă de 19 ani, conștientă, a fost preluată de echipajul SMURD, a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Citeste si: Accident de ultima oră. Sunt implicate patru mașini și un autotren

O altă persoană care se afla în autoturism.[Sursa foto: Facebook]

Cine este tânărul șofer care a pierit aseară

Conducătorul auto, în vârstă de 19 ani, a murit în urma unui stop cardio-respirator. Mizdrescu Petrișor-Alin a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe partea carosabilă. Tânărul avea permisul de conducere de pe 11 februarie 2021.

Citeste si: Miliardarul Petr Kellner a murit într-un accident aviatic! Elicopterul în care se afla cel mai bogat om din Cehia s-a prăbușit în Alaska

Prietenul șoferului care a fost găsit inconștient.[Sursa foto: Facebook]

Alături de el se mai aflau două fete și un amic

de al său. Cele trei victime au fost transportate de urgență la spital. Chiar dacă i-au fost efectuate mai multe manevre de resuscitare, echipajul medical i-a declarat decesul băiatului de 19 ani.

Conducătorul-auto, în vârstă de 19 ani.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Titi Aur, în stare gravă la spital! Declaraţii de pe patul de spital: „Nu mă simt foarte bine şi nu pot respira fără mască”

[ad_2]

Citește mai mult..