Manchester City l-a convins pe De Bruyne! Pe ce durată a semnat belgianul noul contract cu echipa lui Guardiola

[ad_1]

  • Champions League: Bayern Munchen – PSG, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Champions League: Porto – Chelsea, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Anunțul a fost făcut azi pe pagina de Twitter a formației din Premier League, unde se specifică faptul că belgianul cotat la 100 milioane de euro a semnat un nou contract, până pe 30 iunie 2025.

Versatilul mijlocaș mai avea doi ani de contract cu City, dar oficialii trupei de pe Etihad au vrut să se asigure că nu-l vor pierde pe belgianul care a fost transferat de gruparea engleză în urmă cu șase ani, când a fost luat de la Wolfsburg, contra sumei de 76 milioane euro.

Manchester City l-a convins pe De Bruyne

„Eu și Pep vedem fotbalul în același fel. Am o relație extraordinară cu managerul și asta e foarte important pentru mine, pentru că avem aceleași obiective. Din 2015, m-am simțit ca acasă aici, niciodată n-am fost mai fericit!

Îi iubesc pe suporteri, familia mea s-a stabilit în Manchester și jocul meu a progresat foarte mult. Acest club îmi oferă totul și decizia era una normală”, a spus De Bruyne, citat de Goal.com.

În ianuarie, City a avut prima încercare de a-l convinge pe De Bruyne, dar tentativa a eșuat. Potrivit presei din Anglia, De Bruyne câștiga 18 milioane euro pe sezon.

Etichete: kevin de bruyne

[ad_2]

Citește mai mult..