Reacția lui Cristi Balaj după ce Octavian Șovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland

[ad_1]

  • Champions League: Bayern Munchen – PSG, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Champions League: Porto – Chelsea, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Asistentul din brigada de arbitri condusă de Ovidiu Hațegan l-a oprit pe atacantul lui Dortmund pe tunelul de la vestiare, i-a solicitat un autograf, iar camerele video au surprins momentul.

Presa internațională a reacționat dur după gestul asistentului din brigada arădeanului, dar Cristi Balaj, fost ecuson FIFA și actual șef al Agenției Naționale Anti-Doping, îi ia apărarea, deși admite că a fost o reacție neinspirată.

Reacția lui Cristi Balaj după ce Octavian Șovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland: „E de recomandat să se evite!”

„Arbitrii sunt oameni şi ei. Jucătorii între ei îşi mai dau autografe, mai fac schimb de tricouri. Mi s-a întâmplat de multe ori să arbitrez un meci important şi aveam prieteni care mă rugau să aduc un autograf, un şort de la un jucător pe care ei îl apreciau. Se întâmpla să faci acest gest pentru o situaţie, un copil, un caz.

Am ajuns la concluzia că nu mai am tricouri pe care le-am primit după joc de la anumite echipe. Toate le-am dat şi nu pot să fiu decât fericit dacă am reuşit să smulg un zâmbet. Nu ştiu pentru cine a luat acel autograf Şovre, dar de recomandat e să se evite.

Nu are cum să influenţeze o decizie în timpul jocului, mai ales de la arbitrul asistent. Nu are cum să influenţeze faptul că ai cerut un autograf, dar trebuie evitat. De ce? Pentru că aduce interpretări.

Dacă se nimereşte să greşeşti în favoarea echipei jucătorului respectiv, cei care urmăresc fenomenul se pot gândi la orice. Pentru mine e exclus acest lucru! Arbitrii de la acest nivel sunt triaţi, verificaţi. Eu garantez pentru cei care au reprezentant România în acest joc”, a declarat Cristi Balaj, potrivit Look Sport.

Etichete: ovidiu hategan , cristi balaj , octavian sovre , erling haaland

[ad_2]

Citește mai mult..